3 perc5 augusztus 2020

Nyár: a legjobb időszak, hogy felpörgesd a munkakeresést!

Forró, nyári napok: valószínűleg a kerti grillezés, a jéghideg sör a kávézók teraszain és a homokos strand az, ami erről eszünkbe jut. Abban viszont biztosan egyetértünk, hogy a nyár nem éppen az az időszak, amikor a munkakereséssel és különböző pályázatok benyújtásával foglalkozunk. Ebben a cikkben négy példán keresztül mutatjuk meg, hogy miért érdemes az év ezen hónapjaiban mégis elkezdeni a munkakeresést.

A konkurencia is nyaral

A nyári munkakeresés előnyei közül az egyik legjelentősebb az, hogy ebben az időszakban nincsenek versenytársaid. Sokan nyaralnak vagy a fent már említett tevékenységek közül hódolnak az egyiknek, kevesebb időt szakítva a karrierépítésre. A nyár ilyen szempontból nyugodtabb, hiszen kevesebb pályázat érkezik a munkaadókhoz vagy munkaközvetítő cégekhez.
A szabad napok okos felhasználása.

A szabad napok okos felhasználása

Idén otthon töltöd a szabadságot? A kerti partyk közepette biztosan jut időd arra, hogy végiggondold, melyik irány és melyik munka illik hozzád a leginkább. Vagy lehet, hogy már tudod is? Ne habozz elkezdeni a jelentkezést, hogy még az ősz beállta előtt egy klassz munkaadónál kezdhesd vagy folytathasd a karrierépítést! Ha a logisztikai, építőipari vagy műszaki irány érdekel, vess egy pillantást a Covebonál nyíló lehetőségekre! Rábukkantál a megfelelőre? Olvasd át tippjeinket a tuti önéletrajz megírásához, hogy a lehető legjobb benyomást keltsd a munkaközvetítő cégnél! Ne várj tovább, ragadj tollat és papírt!

Bizonyítvány frissen a zsebben

Idén vetted át a bizonyítványodat, esetleg már néhány tapasztalatszerzéssel töltött év is a hátad mögött van? Fogadd gratulációnkat! Most biztosan a jól megérdemelt pihenésedet töltöd és lubickolsz a szabadságérzetben, ám ne feledkezz meg róla, hogy hamarosan neki kell állnod a jövőd megtervezésének!

Műszaki irányban végezted a tanulmányaidat? Akkor a Covebonál jó helyen jársz. Cégünk sok megbízóval áll kapcsolatban, akik szívesen lecsapnak egy-egy jó szakemberre. Ki tudja, talán a jövőbeli munkádat találod meg, mint karosszérialakatos, autófényező, víz-, gáz,- fűtésszerelő vagy napelemszerelő.

Közbeszólt a koronavírus

Fesztiválok, koncertek, idegenforgalom, vendéglátás. Mind olyan terület, ahol a koronavírus hatása sajnos jól érezhető. Sajnos ezáltal nem csak a kikapcsolódási lehetőségeink korlátozódtak, hiszen a különböző rendezvények lemondásával, tömegek veszítették el az állásukat. Te is közéjük tartozol? Ne búsulj! Képességeidet és erényeidet más módon is kamatoztathatod:

Nincs különösebb építőipari vagy műszaki tapasztalatod, de affinitásod annál inkább? Jó fizikummal rendelkezel és, mint a macska közlekedsz a magasban? Ha angolul is jól beszélsz és jogosítványod is van, biztosan érdekesnek találod a Napelemszerelő segéd hirdetésünket.

Sok sikert a jelentezéshez!

Ez is érdekes lehet!

Olvasson el még néhány blogot ebben a kategóriában

Egyéni vállalkozóként a munkaközvetítő cégeknél: a 6 előny

2 perc14 február 2023

Így szúrjuk el a munkakeresést

4 perc4 december 2020

Vasárnapi munkavégzés Hollandiában

3 perc29 június 2020