Vízvezeték szerelő állás

Hollandiai vízvezeték szerelő állás hosszútávra a Covebo közvetítésével: rendelkezel kommunikációképes angol vagy német nyelvtudással és legalább 3 év munkatapasztalattal? Képes vagy mind az önálló munkavégzésre, mind a csapatmunkára? Akkor jelentkezz nyitott vízvezetékszerelő állás pozíciónkra: vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Vízvezeték szerelő állás Hollandiában

A Covebo munkaközvetítő cég szerte az országban kap megbízásokat, hogy megbízható munkaerőt biztosítson hollandiai munkákhoz. Vízvezeték szerelő állás pozíciónk keretein belül számos feladatot fogsz ellátni: víz- és gázvezetékek szerelését és csatlakoztatását, szennyvízelvezető és lefolyórendszerek telepítését, valamint mosdók / csaptelepek / WC-k / zuhanyzók stb. beépítését. Emellett feladatod lesz továbbá szellőztető rendszerek és fűtőberendezések telepítése is. A munkaruházat, a kéziszerszámok és a védőfelszerelés minden esetben biztosított.

A munkád során egyaránt számíthatsz felújítási munkálatokra és 50-100 lakásból álló nagy volumenű újépítésű projektekre egyaránt. Utóbbiak esetében egy tapasztalt szerelő technikusokból álló csapattal fogsz dolgozni, de önálló megbízásokra is számíthatsz. Hollandia több régiójában zajlanak majd a munkálatok, amelyek felkéréstől függően az alapok kiépítésétől akár egészen az átadási fázisig tartanak az adott megbízónál. Általában 7-16 óráig tartó, hétfőtől péntekig tartó munkavégzés jellemzi vízvezeték szerelő állás pozíciónkat.

Vízvezeték szerelő állás: amit elvárunk

A meghirdetett hollandiai vízvezeték szerelő állás alapfeltétele a szakterületen szerzett legalább 3 éves munkatapasztalat. Emellett fontos, hogy jól tudj kommunikálni angol vagy német nyelven – ez egy 10-es skálán legalább 7-es szintű nyelvtudást jelent. Végezetül kötelező egy B kategóriás jogosítvány megléte is a jelentkezéshez. Nem kritérium, de előnyt jelent, ha már dolgoztál korábban Hollandiában.

vízvezeték szerelő állás külföldön hosszútávra

Külföldi vízvezeték szerelő állás: miért a Covebo?

Versenyképes fizetés

Hollandia többek között jó életminőségéről is híres, ami korrekt fizetést jelent: tapasztalatodtól függően 500-540 eurós heti fizetéssel számolhatsz, ráadásul az első fizetés mellé 150 euróig visszakapod a kiutazásod költségeit. A vízvezeték szerelő állás mellé igény szerint céges autót is kapsz, aminek üzemanyag költségeit visszatérítik neked.

Vízvezeték szerelő állás hivatalos szerződéssel 

Amennyiben a Covebo munkaközvetítőt választod, úgy minden esetben hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződés írhatsz alá. Így pontosan tisztában lehetsz vele, hogy mit vállalsz a pozícióval, és nem érnek kellemetlen meglepetések. Ez mind téged, mind a munkáltatódat egyaránt védi.

Minőségi szállás 

Nem ritka, hogy a külföldi munkavállalókat munkásszállón vagy más kétes minőségű szálláson helyezik el. A Covebonál azonban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden igényt kielégítő szállást biztosítsunk neked. Amennyiben jelentkezel vízvezeték szerelő állás pozíciónkra, úgy kényelmes, jól felszerelt lakhatásra számíthatsz, WiFi-vel ellátott saját szobával.

Gy.I.K.

Miket vigyek magammal Hollandiába?
Amellett, hogy Hollandiában a legtöbb fontos kelléket beszerezheted, cégünk is törekszik neked mindent biztosítani a kényelmes munkavégzéshez és külföldi tartózkodásodhoz. Ettől függetlenül érdemes átgondolnod, hogy mik azok a dolgok, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi életedhez, például a ruházat, magyar nyelvű irodalom vagy épp orvosság.
Miután Hollandia az EU része, így elég lesz az országba való belépéshez egy fényképes igazolvány: ez lehet a személyid, vagy az útleveled is. Emellett szükség lesz a lakcímkártyádra, saját autó használata esetén pedig a jogosítványodra. Ezen dokumentumokból az eredetit hozd magaddal, minden egyéb irat (pl. az adókártyád) esetében egy fénymásolat is tökéletesen megfelel. Ami még fontos, az a BSN (társadalombiztosítási azonosítószám), aminek megszerzésében szintén segítünk.
Hollandiai kijutás többféle módon is lehetséges. Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb, ha repülővel utazol, a reptérről pedig busszal vagy vonattal juthatsz el munkavégzésed és szállásod helyére. A másik opció, ha eleve busszal vágsz neki az útnak – ebben az esetben készülj fel arra, hogy az utazás egy teljes napot fog igénybe venni.
A Covebo munkaközvetítő igyekszik minél szélesebb választékot biztosítani a külföldi munkavállalóknak az elérhető állások tekintetében. Számos munkaterületen lehetőséged van elhelyezkedni Hollandiában, hogy biztosan megtaláld a leginkább neked való pozíciót az autófényezőtől kezdve a raktáros munkakörön át az építőipari segédmunkásig.

Vízvezeték szerelő állások