Raktáros állás

Raktáros állás Hollandiában szállással: jól beszélsz angolul és szívesen dolgoznál külföldön magas fizetésért? Tekintsd meg raktáros munkáinkat és jelentkezz önéletrajzod feltöltésével!

Jelentkezés

Raktáros állás a Covebo által

A raktári munka számos különböző területet jelenthet, többek között komissiózást vagy targoncavezetést. Komissiózóként feladatod lesz az online rendelések árucikkeinek begyűjtése a raktár különböző részeiről, a csomag, rendelés összekészítése, valamint az áruk vonalkódjának beolvasása szkennerrel. Amennyiben közelebb áll képességeidhez a targoncavezetés, úgy feladatod főként az áru mozgatása lesz. Emellett a raktárba beérkező árut kell átvenned és kipakolnod.

Raktáros állás: amit nyújtunk

Targoncavezetőként akár bruttó 14,31 eurós órabért kapsz heti kifizetéssel. Előfordulhat, hogy a raktár hűtött részlegén kell dolgoznod. Ebben az esetben a körülményekre, hidegre való tekintettel extra juttatást biztosítunk. Ehhez a munkakörhöz jól felszerelt szállást, valamint munkába járáshoz szükséges transzporteszközöket biztosítunk. Mindemellett nem kell attól tartanod, hogy egyedül kell boldogulnod az ügyintézések során. Ehhez is segítséget nyújtunk koordinátorok személyében.

Komissiózóként normál esetben bruttó órabéred 10,8 euró lesz szintén heti kifizetéssel. Azonban műszak- és túlórapótlékkal ennél többet is megkereshetsz. Emellé jól felszerelt szállást kapsz, valamint egészségbiztosításban is részesülsz.

raktáros állás Hollandiában

 

Elvárás a részedről

A targoncavezetéshez szükséges a részedről minimum egy év oldal- vagy homlokvillás targoncavezetői tapasztalat, valamint érvényes targoncavezetői és B kategóriás jogosítvány. Kommunikációképes angol nyelvtudással is rendelkezned kell, hogy kommunikálni tudj munkaadóddal és munkatársaiddal. Ez a saját és a többi dolgozó biztonsága érdekében is fontos.

Komissiózóként szintén elvárás, hogy jól beszélj angolul, emellett logisztikai tapasztalattal is rendelkezned kell. Előnynek számít, ha van B kategóriás jogosítványod.

Miért válaszd a Covebot?

Hivatalos, magyar nyelvű szerződés

Akár raktáros állás, akár hegesztő állás, vagy más építőipari munkakör érdekel, mi minden munkavállalót hivatalos szerződéssel foglalkoztatunk. Nálunk nem kell attól tartanod, hogy feketén vagy idegen nyelvű, apróbetűs részeket tartalmazó szerződéssel kell dolgoznod. Téged és a megbízóinkat, a munkáltatókat is védjük hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződéssel.

Jól felszerelt szállás

A legtöbb munkaközvetítő cég külföldön csak munkásszállón és egyéb tömegszállásokon tudja elszállásolni dolgozóit. Ha a Covebot választod, mi jól felszerelt apartmant, családi házat vagy hotelszobát biztosítunk a részedre és lehetőleg magyar munkatársaid részére. Sőt, arra törekszünk, hogy lakhelyed legfeljebb 30km-re legyen munkahelyedtől.

Korrekt, időbeni fizetés

A Covebo a szerződésben foglaltaknak megfelelően a teljes összeget és időben fizeti ki munkavállalóinak. Így bátran tervezhetsz fizetéseddel, amelyet hetente fizetünk ki számodra.

Azonnal kezdhetsz

Nem szeretjük a hosszadalmas folyamatokat és papírmunkákat. Ha jól beszélsz angolul és munkatapasztalatod, képességeid is megfelelnek az adott munkakör elvárásainak, nem kell várakoznod, azonnal megkezdhetek a munkát. Egyeztetjük az első napod időpontját és mindent mihamarabb megszervezünk számodra.

Gyakran ismételt kérdések

Mit vigyek magammal?
Mivel Hollandia az EU része, az országba való bejutáshoz csak a személyigazolványodra vagy az útleveledre lesz szükséged. Fontos, hogy Jogosítványodat és lakcímkártyádat is hozd magaddal! Minden más iratodról elegendő egy másolat. A szállások felszereltek, de tisztálkodószerekről, törölközőről magadnak kell majd gondoskodnod. Ezen kívül érdemes átgondolnod, mi az, ami Hollandiában nem kapható, például magyar nyelvű olvasmány.
Hollandiába többféleképpen is kijuthatsz, hiszen a Wizz Air és az EasyJet menetrendszerűen indít járatokat Hollandiába. Ez egyszerű és gyors módja a kijutásnak, de ha nem szeretnél repülni, a Flixbus nemzetközi járatait is választhatod. Ebben az esetben arra figyelj, hogy az utazás egy teljes napot igénybe vehet, így a kezdésed napját eszerint egyeztesd velünk. A kijutás költségeit minden esetben neked kell finanszíroznod!