Élhajlító állás 

Élhajlító állás Hollandiában: ha beszélsz angolul és CNC gépkezelői, élhajlítói tapasztalattal is rendelkezel, jelentkezz a Covebonál önéletrajzoddal!

Jelentkezés

Élhajlító állás a Covebo által 

Hollandiai partnereink számára, a fémiparba keresünk CNC élhajlítói tapasztalattal rendelkező kollégákat. CNC élhajlítóként különböző fémelemek, fémlapok élhajlítása, CNC élhajlító gépek kezelése, programozása lesz a feladatod. Ez magában foglalja a gépek szakszerű beállítását, előkészítését és indítását.

Mivel számos idegen nyelvű kolléga lesz, ezért a saját és mások biztonsága, valamint a feladatok megértése, hogy fontos, hogy kommunikációképes angol nyelvtudással rendelkezzen.

Élhajlító állás – Amit a Covebo ajánl számodra 

  • A CNC élhajlító állás bére heti nettó 500-530 euró attól függ, hogy mely partnerünk pontosan milyen feladatra kér fel.
  • A munkakörhöz a Covebo minden munkavállaló részére minőségi, jól felszerelt szállást is biztosít.
  • gondoskodunk a munkábajárásról, vagyis céges autót vagy biciklit, saját autó használata esetén pedig üzemanyagtámogatást biztosítunk.

cnc élhajlítás

Élhajlító állás – Amit elvárunk tőled 

  • Ahhoz, hogy alkalmazhassunk a fémiparban, fontos, hogy rendelkezzen legalább 2 év tapasztalattal élhajlítás területén.
  • kész pedig a kommunikációképes angol nyelvtudás is elengedhetetlen ehhez a munkakörhöz.
  • Fontos, hogy egyedül és csapatban is meg tudd állni a helyed.
  • Nem utolsó sorban pedig pozitív hozzáállást, precizen végzett munkát várunk el.
  • Ahhoz, hogy a CNC gépek programozását is rádbízhassák, tudnod kell műszaki rajzról olvasni és dolgozni, valamint a CNC gépek programozásához is értened kell.

GY.I.K.

Mit vigyek magammal?
Munkavállalóink számára mindig jól felszerelt szálláshelyet biztosítunk, a munkaruházatot pedig a munkáltató adja. Neked így csak saját, időjárásnak megfelelő hétköznapi öltözékről, tisztálkodószerekről, törölközőről kell gondoskodnod. Emellett olyan dolgokról, amelyek csak Magyarországon kaphatók, például magyar nyelvű olvasmány, saját gyógyszereid. Mindezek mellett a legfontosabb irataidat is hozd magaddal. Személyigazolványodat vagy útleveledet, jogosítványodat és lakcímkártyádat. Minden más iratodról pedig elegendő csak egy másolatot hoznod. Ügyelj rá, hogy ezek a dokumentumok mind érvényesek és jó állapotúak, olvashatók legyenek. Ellenkező esetben a holland hatóságok elutasíthatják az ellenőrzés során ezeket az iratokat. Amennyiben olyan munkakörbe jelentkeztél, amihez végzettség és tapasztalat szükséges, hozd magaddal a sikeres vizsgáról készült minősítést, bizonyítványt is.
Egyes buszjáratok háztól házig szolgáltatást nyújtanak, de Hollandia remekül kiépített vasúthálózattal rendelkezik, így a reptérről is könnyedén eljuthatsz a szállásodhoz. A Reisplanner nevű mobilalkalmazást is segítségül hívhatod, amely habár holland nyelvű, nagyon felhasználóbarát kezelési felülettel rendelkezik.
Hollandiába kiutazni lehetőséged van nemzetközi buszjárattal, például Flixbusszal, valamint repülővel is, például Wizzairrel vagy easyjettel. A kiutazás költségeit azonban minden esetben neked kell állnod. Amennyiben busszal érkezel, kérünk, hogy az időpont egyeztetésnél kalkuláld bele, hogy az út egy teljes napot igénybe fog venni.
Akkor sincs gond, ha csak abban vagy biztos, hogy Hollandiában szeretnél dolgozni, azt viszont nem tudod, hogy melyik munkakör lenne megfelelő számodra. Ebben az esetben lehetőséged van nyílt jelentkezésre. A honlapunkon található űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot és segítünk megtalálni azt a munkakört, amely a személyiségedhez és képességeidhez a leginkább illik.
A fémiparon belül nemcsak élhajlítói, hanem CNC gépkezelői, lézervágó, valamint hegesztő munkakörben is el tudunk helyezni. Ha pedig más típusú munka érdekel, jelentkezhetsz az építőiparba, raktáros és csomagoló munkakörökbe, vagy pedig tapasztalattal autószerelőnek vagy karosszérialakatosnak is.