Építőipari segédmunka

Építőipari segédmunka Hollandiában: jó fizikai állapotban vagy és építőipari munkatapasztalattal is rendelkezel? Töltsd fel önéletrajzodat és jelentkezz!

Jelentkezés

Építőipari segédmunka Hollandiában

Az építőipar számos területén van lehetőséged segédmunkát vállalni a Covebo által. Ha az építőipari segédmunka munkakört választod, különböző profilú megbízóink változatos projektjein dolgozhatsz. Többek között kisebb-nagyobb bontási munkálatoknál kell segédkezned, mely feladatod lesz még törmelékhordás, anyaghordozás, különböző földmunkák, tűzkár utáni takarítás, tereprendezés és lapostető szig eteles melletti segédkezes.

Amit ajánlunk

Munkakörtől függően az építőipari segédmunkák által heti nettó 380-4000 kereshet heti euró fizetéssel, jól felszerelt szállást és egészségbiztosítást, vagy akár céges autót is bi ztosítunk számodra. Magyar nyelvű kapcsolattartóval kommunikálhatsz felmerülő gond vagy igény esetén. A munkakörödhöz szükséges ruházatot, munkavédelmi felszerelést is biztosítjuk bocsájtjuk. a Munka bejelentette, amit egy magyar nyelvű, hivatalos munkaszerződéssel végezhetsz. A különböző ügyintézésekben is segítünk, például bankszámlaszám nyitásában.

Amit elvarunk

Az építőipari segédmunkák egytől egyig jó fizikai erőnlétet igényelnek, így elsősorban olyanok jelentkeznek várjuk, akik hozzá vannak szokva a kemény fizikai munkához. Előnynek számít, de ehhez a munkakörhöz nem kötelező, hogy tudj angolul vagy hollandul. Jó, ha van építőipari munkatapasztalatod is, illetve szintén előnyt jelent érvényes VCA bizonyítvány, B kategóriás jogosítvány és saját autó.

építkezés segédmunka

Építőipari segédmunka a Covebonál: miért jelentkezz hozzánk?

Valtozatos munkakörök

Nálunk a komissiózástól kezdve az építőipar különböző területein át a hegesztésig számos munkakörben megtalálhatod a helyed képességeidtől függően. Jelentkezz önéletrajzod feltöltésével és angol nyelvtudással minden testhezálló munkakörbe!

Bisonytalan vagy? Segitunk!

Akkor sem kell aggódnod, ha csak azt tudod, hogy Hollandiában szeretnél dolgozni, a pontos munkakörről viszont még nincs elképzelésed. Nálunk lehetőséged van nyílt jelentkezésre is. Ennek során a weboldalunkon található űrlapokat kell kitölteni az adataiddal, mi pedig ez alapján segítünk megtalálni azt a munkakört, ami a legjobban hozzád illő lehet.

Építőipari segédmunka transzparensen

Sokszor kockázatos közvetítők által külföldi munkát vállalni, hiszen gyakran nem bejelentett munkáról van szó, valamint szerződés hiányában a fizetés összegéhez és a megbeszélt idejéhez sem áll a cegek. A Coveboval ilyenektől nem kell tartanod. Nálunk minden transzparensen zajlik. A munkádat bejelentjük, magyar nyelvű munkaszerződést írunk, ami téged és a munkáltatót is véd. Ez biztosítja, hogy a fizetésedet mindig időben és teljes összegben megkapod.

Azonnal kezdhetsz

Ha megtaláltuk a megfelelő számodra, testhezálló munkakört, nem kell várnod a folyamatokra és papírmunkára. Nekünk nincs szükségünk az előző munkahelyed kilépőpapírjaira és próbaidő sincs. Ahogy sikerült megegyeznünk, egyeztetjük is az első munkanapod időpontját, te pedig már intézted is a kijutásodat.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan jutok el a munkahelyemre?
Hollandia akkor is számos közlekedési lehetőséget kínál, ha nem saját autóddal érkezel. Kiválóan kiépített bicikliúthálózat áll rendelkezésedre, vagy választhatod a tömegközlekedést is, amivel szintén kényelmesen utazhatsz minden nap. Ha munkaköröd igényli, céges autót is biztosítunk.
Jelentkezni a honlapunkon tudsz önéletrajzod feltöltésével. Amennyiben képességeid megfelelnek az elvártaknak, már el is kezdjük intézni, hogy mihamarabb elkezdhesd a munkát. A kijutás költségeit - akár repülő, akár nemzetközi buszjárat - neked kell fizetni. Hollandiába érkezésedkor kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és új munkahelyedre is elkísér. Sőt, ezek után sem hagy magadra, munkavégzésed során bármikor fordulhatsz hozzá a jövőben is.