CNC lézervágó állás

Itt az idő megtenni a következő nagy lépést szakmai fejlődésed útján! Ha jól beszélsz angolul vagy németül és van tapasztalatod lézervágó gépek kezelésében, a hollandiai CNC lézervágó állásunk csak Rád vár! Jelentkezz még ma!

Jelentkezés

CNC lézervágás: Mi lesz a feladatod?

Ügyfeleink magas színvonalú fémipari szereplők, akik évek, évtizedek alatt kerültek az ipar csúcsára. Fő profiljukba a fémelemek gyártása, vágása, hajlítása, illetve hegesztése tartoznak. A munka magas fokú odafigyelést és precizitást igényel. Emiatt elvárás az elhivatottság, pontosság és megbízhatóság – hiszen csak így biztosíthatják, hogy továbbra is a legjobbat nyújthassák.

A CNC lézervágó pozícióban a feladatod csúcstechnológiás 2D és 3D lézervágó gépek kezelése lesz. Ez magába foglalja a gépek elindítását, felügyeletét, akár beprogramozását is.

Külföldi munka Hollandia

CNC lézervágó: Amit ajánlunk és amit elvárunk

Amit nyújtunk 

500 euró kezdőfizetéssel indulhatsz, amelyből már levonásra kerültek az adók, a szállásköltség és az egészségbiztosítás. Szállásaink jól felszereltek és természetesen saját szobát is biztosítunk neked. Mindemellett lehetőséged lesz részt venni tanfolyamokon, továbbképzéseken, hogy a szakmai előrelépés ne csak országváltást jelentsen.

Amit várunk 

A munkavállaláshoz elengedhetetlena társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás, illetve a CNC lézervágó gépekkel való korábbi tapasztalat. A munkába járáshoz szükséged lesz egy  B kategóriás jogosítványra, illetve az elvárások közé tartozik, hogy több műszakban is hajlandó legyél munkavégzésre.

CNC lézervágó állás: miért a Covebo? 

Egyszerű a jelentkezési folyamat 

Nálunk a pozícióra jelentkezés személyes kapcsolatfelvétellel jár, hiszen tudjuk, nagy ugrás lehet a külföldi munkavállalás. Így biztosítjuk, hogy kevésbé legyen idegen az élmény és könnyebb legyen az átállás. A jelentkezésed áttekintése után egy közvetítőnk felveszi majd veled a kapcsolatot. Ezután megkeressük azt az állást, ami tökéletesen illik a korábbi tapasztalataidhoz és tudásodhoz.

Jól felszerelt szállást biztosítunk

Külföldi munkavállalás alkalmával sok stresszt okozhat a szállás kérdése – mi azonban ezt is elintézzük helyetted! Gondoskodunk arról, hogy a lehető legjobb helyen lakhass: szállásaink jól felszereltek és maximum 30 km-re vannak munkahelyedtől. Mivel mi sem szívesen laknánk tömegszállásokon és rossz állapotban lévő helyeken, téged is megkívélünk ettől. A környék legjobb apartmanjait, hotelszobáit, családi házait keressük meg neked. Így csak a személyes dolgaidat kell magaddal hoznod, minden mást biztosítunk számodra!

Ezen felül pedig igyekszünk magyar munkavállalóinkat egymással elszállásolni. Szóval ha a műszak után fáradtan hazaérsz, nyugodtan válthatsz magyar nyelvre és kényelemben pihenheted ki magad.

Kiszámítható, versenyképes fizetés

Nálunk magyar nyelvű szerződésed és bejelentett munkahelyed lesz, ami magába foglalja a korrekt, időben történő fizetést is. Így nem kell azzal foglalkoznod, hogy az adott hónapban vajon mikor kapod meg a pénzed. A fizetésed minden héten a megbeszéltek szerint érkezik, pontosan, váratlan plusz költségek nélkül. Az 500 eurós munkabérből pedig előre levontuk már az egészségbiztosításod, a lakhatásod árát és az egyéb adókat.

Nem a CNC lézervágó állás az igazi? 

Akkor is bizalommal fordulhatsz hozzánk, ha nem CNC lézervágás munkalehetőség után kutatsz. SZámos elérhető pozícióval várunk az autószerelő állástól kezdve a raktárosi, targoncás munkákon át a napelem szerelésig. Nézd meg állásajánlatainkat, válaszd ki a legmegfelelőbb pozíciót és küldd be jelentkezésed még ma!

Mi garantáltan melletted leszünk és segítünk!