Karosszéria lakatos állás

Karosszéria lakatos állás Hollandiában: nincs szükség végzettségre és tapasztalatra, csupán angol vagy holland nyelvtudásod kell magaddal hoznod és már kezdhetsz is! Jelentkezz karosszéria lakatos munkára a Covebonál!

Jelentkezés

Karosszéria lakatos állás: legfontosabb tudnivalók

A Covebo partnerei az ország teljes reszén keresnek munkavállalókat az autóiparba. Ehhez a munkához részünkről nem elvárás a végzettség vagy tapasztalat. Munkáltatód és collégáid mindenre megtanítanak Hollandiában. A feladat átadásához és biztonságos munkavégzéshez azonban fontos, hogy beszélj angolul, hollandul vagy németül.

Fizetésed nettó 420-460 euros less. Partner cégünk hotel minőségi szállást biztosít minden autóipari munkavállalónak, része a takarítás is.

karosszéria lakatos állás

Karosszéria lakatos állás: miért válaszolt a Covebot?

Változatos munkák közül válogathatsz

A Covebo által a technika, logisztika és építőipar területén elhelyezkedhetsz, attól függően, hogy melyik áll hozzád közel. Olyan munkákra jelentkezz mint komissió , építőipari segédmunka, hegesztés , autószerelő, de számos egyéb munkakörben is megtalálható a helyed.

Bejelentett munkát biztosítunk

Ha nálunk dolgozol, nem kell attól tartanod, hogy feketén dolgoztatunk. Nálunk minden munkavállaló hivatalos magyar nyelvű szerződés aláírásával kezdheti meg a munkát. Ez a munkáltatót és munkavállalót egyaránt védi.

Fizetes időben

A munkaszerződésből adódóan attól sem kell félned, hogy nem kapod meg időben a fizetésedet, vagy hogy esetleg nem a teljes összeget kapod meg. Garantáljuk, hogy minden called megkapod béredet teljes összegben.

Karosszéria lakatos állás minőségi szállással

A Covebo sok versytársával nem tömegszállásokon helyezi el munkavállalóit. My hotels, apartments and apartments are ready to be taken care of. Ezek a lakások teljesen felszereltek, mindent tartalmaznak, amire szükséged lehet. Lehetőség szerint magyar kollégáddal laksz majd együtt és arra is törekszünk, hogy legfeljebb 30 km-re helyezkedj el munkahelyedtől.

Kezdes azonnal

Nálunk nincsenek hosszadalmas folyamatok és veget nem érő papírmunka. Jelentkezés után felvehető veed egy és ha alkalmasnak találunk egy munka betöltésére, a lehető leghamarabb kezdhetsz is.

 

Karosszéria lakatos állás: gyakran ismételt kérdések

Mit vigyek magammal?
Irataidat mindenképp, különösen fényképes személyigazolványodat vagy útleveledet. Ezen kívül lakcím kártyádat és - ha van - jogosítványodat hozd magaddal. Ezek mellett tisztálkodószereket és törölközőt, valamint időjárásnak megfelelő öltözéket is csomagolj magadnak. Ezeken felül gondold át, mik azok, amikre szükséged lehet és csak Magyarországon juthatsz hozzá, például magyar nyelvű olvasmány.
Több módon is kiutazhatsz Hollandiába. A leggyorsabb módja a repülő, a Wizzair és Easyjet menetrendszerűen indít járatokat az országba. Választhatod azonban a buszt és személyszállító cégeket is. A Flixbus nemzetközi járatai is rendszeresen indulnak Hollandiába. Ebben az esetben azonban számolj azzal, hogy az utazás egy teljes napot is igénybe vesz. Ez a munkáltatóddal való időpont egyeztetésnél fontos. A kijutás költségeit minden esetben önerőből kell fizetned, a lak- és munkahelyed közötti utazás költségeit azonban cégünk állja.
Semmi gond! A Covebonál nem várjuk el tőled, hogy pontosan tudd, melyik állás a neked való. Persze örülünk, ha így van, mégis nagyon szívesen segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet, ha bizonytalan vagy. Weboldalunkon lehetőséged van nyílt jelentkezésre. Az űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot és érdeklődési köröd, valamint tapasztalataid alapján segítünk megtalálni a neked való munkakört.