Összeszerelő operátor állás

Hollandiai összeszerelő operátor állás lehetőség hosszútávra a Covebo közvetítésével: rendelkezel autóipari tapasztalattal és igényes vagy a munkádra? Értesz a nyerges utánfutók építéséhez, összeszereléséhez és javításához? Akkor jelentkezz összeszerelő operátor nyitott pozíciónkra!

Jelentkezés

Összeszerelő operátor állás Hollandiában: mit takar a munkakör?

Megbízónk csaknem négy évtizede gyárt egyedi mozgópadlós pótkocsikat világszerte. Meghirdetett összeszerelő operátor állás pozíciónk alkalmával ezen járművek karosszériájára és alvázára kell majd felszerelned a külső borítóelemeket. Feladataid szerves részét fogja képezni továbbá a külön építési munkák, fékek, hidraulikus rendszerek és a világítás kiépítése. Végezetül a munkakörbe tartozó feladatod lesz még a gyártás során használt gépek kezelése is, valamint a kézi szerszámok használata.

Összeszerelő operátor állás: elvárások

Ahhoz, hogy jelentkezz meghirdetett összeszerelő operátor állás pozíciónkra, úgy először is szükségünk lesz Tőled egy önéletrajzra. Ebben főként előzetes szakmai ismereteidre, gyakorlati tudásodra és referenciáidra vagyunk kíváncsiak. Ha már tapasztalatról beszélünk, mindenképp legyen gyakorlatod az autóiparban, különös tekintettel a teherautók vagy pótkocsik gyártásában, és érts utóbbiak hidraulikájához és elektronikájához. Miután Hollandiában fogsz dolgozni, ezért elvárás a legalább kommunikáció szintű – vagyis egy alapfokú – külföldi nyelvtudás is. Ez lehet angol, holland vagy német is. Továbbá a munkavégzéshez elengedhetetlen egy már meglévő B kategóriás jogosítvány is.

Fontos, hogy tudj egyaránt önállóan és csapatban is dolgozni a változó körülményeknek megfelelően. Nem kötelező, de előnyt jelent jelentkezésed alkalmával, ha saját autóval rendelkezel – a munkába járást a cég részben megtéríti. Továbbá mindenképp pozitívum, ha már van bizonyos mértékű holland munkatapasztalatod, és beszéled a nyelvet. Végezetül, ha igényes vagy a munkádra, szereted a kihívásokat és pozitív beállítottsággal rendelkezel, akkor nincs más dolgod, mint jelentkezni nálunk teherautó szerelő állás, pótkocsi összeszerelő pozícióra!

Összeszerelő operátor állás: mire számíthatsz?

Amennyiben megpályázod összeszerelő operátor állás ajánlatunkat, úgy egy megbízható munkáltatóhoz fogod beadni jelentkezésed. Ez azt jelenti, hogy lesz jól felszerelt, modern munkakörnyezetben fogsz dolgozni, és szakmailag is tovább képezheted magad. A munka hosszútávra szól, így nyugodtan tervezhetsz vele előre. Ami a fizetést illeti: heti nettó 520-540 eurós heti bérezésre számíthatsz 40 órás munkavégzés mellett. Ráadásul a cég visszatéríti útiköltségeidet is.

összeszerelő operátor állás külföldön

Miért a Covebo munkaközvetítő?

Kényelmes szálláshelyen lakhatsz

Nálunk nem kell félned attól, hogy egy kényelmetlen, túlzsúfolt szálláshelyen fogod tölteni a munkán kívüli idődet. Csapatunk ezért egy igényes családi házban, apartmanban fog Téged elszállásolni, amivel biztosan meg leszel elégedve.

Pontos kifizetés a megbeszélt időpontban

Külföldi munkavállalás során sajnos sokszor fordul elő, hogy trükköznek a fizetésekkel. A Covebonál ilyen nem fordulhat elő: hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződéssel garantáljuk, hogy mindig a teljes béred, a megbeszélt időpontban kapd meg.

Segítünk a szervezésben

Miután megérkeztél Hollandiába, ránk mindenben számíthatsz. Segíteni fogunk az átállásban, legyen szó adminisztratív feladatokról (pl. külföldi bankszámla nyitásáról), költözésről vagy bármilyen egyéb felmerülő elintéznivalóról.

Covebo: hollandiai munkák egy helyen

Cégünknél nem csupán összeszerelő operátor állás pozícióra jelentkezhetsz, hanem számos egyéb munkalehetőséget is kínálunk. Többek között olyan ajánlatok között válogathatsz, mint karosszéria lakatos, autószerelő, hegesztő, targoncás, építőipari segédmunkás, napelem szerelő stb. Válogass kedvedre nyitott pozícióink közül, és találd meg a számodra legideálisabb munkakört!

Összeszerelő operátor állások