Autószerelő állás

Autószerelő állás szállással Hollandiában: beszélsz angolul esetleg németül, valamint van B kategóriás jogosítványod és tapasztalatod autószerelésben? Jelentkezz autószerelő állásra Hollandiába, hogy versenyképes fizetéssel alapozhasd meg jövődet! Szállásodat mi biztosítjuk és munkatársaink keresik a szükséges ügyintézésekben.

Jelentkezés

Autószerelő állás: feladatkörök

Autószerelőként szervizelési feladatokat kell ellátni. Főként műszaki állapotvizsgálat, diagnosztizálás, hibafeltárás utáni javítás, karbantartás, beállítási és felújítási műveletek elvégzése lesz a feladatod. szállíta a gépjárművek műszaki vizsgáztatása és felkészítése, valamint, ha szükséges eredetiségvizsgálat, környezetvédelmi felülvizsgálat végzése is feladataid közé tartozik majd.

Pályakezdő vagy? Semi gond. Autószerelő partnerünk nem csak a szakképzett és tapasztalt kollégákkal dolgoznak együtt. Ha beszélsz angolul vagy németül és van B kategóriás jogosítványod, valamint autószerelő végzettséged, akkor mindennel rendelkezel, ami a munkához szükséges.

Ha nincs tapasztalatod autószerelésben de otthon vagy az autó elektronikában, fényezésben, festésben és karosszéria javításban, akkor szívesen várjuk a kijelentkezést.

  • Magaddal hoznád parodat? Semmi akadalya. Az autóiparban párokat is el tudunk helyezni, hiszen nem csak autó külsőszerelésre, de fényezésre, polírozásra, valamint-belső takarításra is keresünk embereket.
  • Érdekel az autóipar, de inkább az autó külsejével foglalkozik? Akkor tekintsd meg karosszérialakatos állásunkat is!

Autószerelő állás: amit elvárunk

Fontos, hogy jól beszélj angolul vagy németül, hiszen ez a saját és munkatársaid biztonságát, valamint a munkáltatóddal való kommunikációt is elősegíti. Emellett B kategóriás jogosítványra is szükséged lesz ehhez a munkakörhöz.

Autószerelő állás: amit kínálunk

Pályakezdő autószerelő állás esetén a fizetésed hetente nettó 480 euró lesz, tapasztalt autószerelőként akár nettó 520-540 euró is lehet hetente. Emellett hotel minőségű szállást biztosítunk a számodra. Attól sem kell tartanod, hogy nem boldogulsz majd egy idegen országban. A Covebo munkatársai mindenben segítenek neked, beleértve a bankszámla nyitást is.

autoszerelő állás

Autószerelő állás: miért válassz minket?

Munkádat bejelentjük

Sokan próbálkoznak azzal, hogy munkavállalóikat feketén dolgoztatják. A Covebonál azonban minden egyes munkavállaló bejelentett munkát végez. Emellett hivatalos, magyar nyelvű szerződést is biztosítunk, ami téged és munkáltatódat egyaránt véd.

Időben fizetünk

A munkaszerződésben foglaltaknak megfelelően nem kell attól tartanod, hogy fizetésedet nem kapod meg időben, vagy hogy nem a teljes összeget kapod. Nálunk egyik sem fordulhat elő.

Nem csak autószerelő állás

A Covebo számos munkakörben helyez el munkavállalókat. A komissiózó és raktáros állásoktól egészen a hegesztő és más építőipari munkákig. Amennyiben nem tudod kiválasztani a hozzád illőt, töltsd ki az űrlapot a nyílt jelentkezés oldalán és segítünk megtalálni a számodra megfelelőt.

Szállás

Minden munkavállalónknak biztosítunk szállást. Ezek minőségi szálláshelyek, hotelek, apartmanok vagy családi házak. Lehetőség szerint magyar kollégáiddal együtt helyezünk el és arra is törekszünk, hogy lakhelyed a munkahelyedtől maximum 30km-re legyen.

GY.I.K.

Mit vigyek magammal?
Az irataid a legfontosabbak. Fényképes személyigazolványodat vagy útleveledet, valamint lakcímkártyádat és jogosítványodat hozd magaddal! Minden másról elegendő egy másolat. Az iratokon kívül gondolj olyanokra, amiket csak Magyarországon tudsz beszerezni (pl. magyar nyelvű olvasmány). A szállás gépiesített, jól felszerelt, így csak tisztálkodószerekről, törölközőről, valamint időjárásnak megfelelő öltözékről kell gondoskodnod magadnak. Ha a munkakörödhöz elengedhetetlen a munkavédelmi felszerelés és öltözék, akkor azt munkáltatód minden esetben biztosítja számodra.
A Wizzair és Easyjet menetrendszerűen indít járatokat Hollandiába. Ez a leggyorsabb módja a kiutazásnak. Amennyiben nem szeretnél repülni, választhatod a Flixbus nemzetközi járatait is. Ebben az esetben viszont a munkatársainkkal való egyeztetésnél kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy az út egy teljes napot vesz igénybe. A kijutással kapcsolatban további részletes információkért bátran keresd munktársainkat, szívesen segítünk ebben is!