Komissiózó állás

Komissiózás Hollandiában szállással a Covebo által. Ha beszélsz angolul és szeretnéd versenyképes fizetéssel megalapozni a jövődet, jelentkezz csomag összekészítőnek Hollandiába!

Jelentkezés

Komissiózás a Covebonál

Változatos profilú megbízóink Hollandia nagy és jelentős vállalatai. Komissiózóként legfőbb feladatod az lesz, hogy a raktár különböző területeiről összegyűjtsd a rendelésben szereplő termékeket. A rendelés összekészítését követően le kell adnod a csomagot kiszállításra.

Előfordulhat, hogy a raktár egyes részein hűvösebb a hőmérséklet, éppen ezért biztosítjuk számodra a megfelelő öltözetet. Ezen kívül egészségbiztosításban is részesülsz, valamint szállást, heti fizetést biztosítunk és előfordulhat, hogy túlórázni is lesz lehetőséged.

Ezt a munkát munkavállalóink műszakokban végzik. Megbízóink egyike az éjszakai műszakosoknak meleg étkeztetést is biztosít. A komissiózás részedről csupán kommunikációképes angol nyelvtudást és pozitív hozzáállást igényel. Előnyt jelent, ha rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal.

komissiózó állás

 

Komissiózás: miért válaszd a Covebot?

Minőségi szálláshelyet biztosítunk minden dolgozónknak

Ha minket választasz, nem kell attól tartanod, hogy egy alacsony minőségű, munkásszállón kell laknod. A Covebonak fontos, hogy munkáltató és munkavállaló egyaránt elégedett legyen. A kényelmed érdekében ezért jól felszerelt szálláshelyet biztosítunk számodra, ami lehet apartman, családi ház és hotelszoba is, de semmiképp sem tömegszállás.  Dolgozóink szálláshelyei általában 20-30 km-re találhatók a munkahelyüktől. Lehetőség szerint magyar kollégáiddal fogsz együtt lakni.

Nem a komissiózás érdekel?

A Covebo változatos munkakörökbe keres dolgozókat. A komissiózó állás mellett targonca vezetés, csomagoló– és összeszerelő munkák, valamint különböző építőipari munkák is elérhetőek.

Mindenben segítünk

Tudjuk, hogy külföldre költözni nem könnyű, azonban kollégáink mindenben a segítségedre lesznek. Számunkra fontos, hogy munkavállalóként semmiben ne szenvedj hiányt és probléma esetén bizalommal fordulhass hozzánk. Az első napon elkísérnek a munkahelyedre, segítenek bankszámlát nyitni és egy magyar nyelvű kapcsolattartóval lesz lehetőséged kommunikálni, ha bármilyen kérdésed merülne fel, vagy gondod adódna.

Biztosítunk mindent

Munka típusonként eltérő, hogy milyen ruházatra és eszközökre van szükséged. Neked azonban ezekre nincs gondod, mi mindent biztosítunk a számodra a megfelelő öltözettől a szükséges eszközökig és szerszámokig. Ha munkád megköveteli, akkor céges autót is adunk.

Komissiózás állás transzparensen

Nálunk nem kell attól tartanod, hogy feketén dolgozol, vagy hogy a szerződés idegen nyelvű, kisbetűs részeket is tartalmaz. A Covebonál fontos a transzparencia, ezért hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződést kapsz, ami mellett biztonságban érezheted magad.

GY.I.K

Mire van szükségem a beléptetéshez?
Nekünk nincs szükségünk az előző munkahelyed kilépőpapírjaira, és EU-s országként Hollandiába munkavállalási engedélyre sincs szükség. Az irataid, fényképes igazolványod és jogosítványod viszont kelleni fognak. Arra figyelj oda, hogy minden iratod érvényes és jó állapotú, olvasható legyen.
Magyarországról menetrendszerűen közlekednek repülőjáratok Hollandiába, így ez a leggyorsabb módja a kijutásnak. Hollandiát kiváló vasúthálózat jellemzi, így ha a repülőtérről busszal elmész a vasútállomásra, akkor onnan vonattal érkezhetsz meg abba a városba, ahol a szállásod lesz. Kiutazáshoz választhatod a FlixBus nemzetközi járatait is. Ebben az esetben azonban az időpont egyeztetésnél vedd figyelembe, hogy busszal egy teljes napot is igénybe vesz az út. Vannak személyszállító cégek is, munkavállalóink ezt is gyakran választják, hiszen így közvetlenül a lakhelyükre érkeznek. Fontos, hogy a kiutazás költségei minden esetben téged terhelnek.
Hollandiának kiválóan kiépített tömegközlekedése van, így azzal könnyen és kényelmesen bárhová eljuthatsz. Ha viszont biciklizni jobban szeretsz, az sem akadály, Hollandiában a bicikliutak is hosszan és megfelelően kiépítettek. Ha saját autóval jönnél, erre is van lehetőség. Amennyiben a munkába járáshoz használod, az üzemanyag költséget mi álljuk.