Villanyszerelő állás

Hollandiai villanyszerelő állás a Covebo-nál. Ha jól beszélsz angol vagy holland nyelven és szívesen dolgoznál külföldön magas fizetésért, akkor jelentkezz nyitott pozíciónkra önéletrajzod feltöltésével!

Jelentkezés

Villanyszerelő munka külföld: miért a Covebo-t válaszd? 

Korrekt bérezéssel számolhatsz 

Amennyiben a Covebo-ra támaszkodsz állásjelentkezésed alkalmával, nyugodtan tervezhetsz majd előre a fizetéseddel. Cégünk a szerződésben foglaltaknak megfelelően minden esetben határidőre kifizeti a munkavállalók teljes bérét, amelyet heti rendszerességgel küldünk majd. Nálunk nincsenek késleltetett kifizetések vagy nem várt extra költségek, csakis megbízható és pontos fizetésteljesítés meglepetések nélkül.

Jól felszerelt szállást biztosítunk 

Sajnos a legtöbb munkaközvetítő cég nem fordít elég figyelmet arra, hogy munkavállalói számára igényes szálláshelyet keressen. Cégünk a villanyszerelő állás pozíciókhoz nemcsak korrekt fizetést, hanem jól felszerelt, minőségi szállást is biztosít. Nem kell amiatt aggódnod, hogy tömegszálláson fogsz majd kikötni: jól felszerelt apartman, családi ház vagy hotelszoba lesz új lakhelyed. Emellett arra is figyelünk, hogy lehetőség szerint a többi magyar munkavállalóval egy helyen szállásoljunk el, 30 km-nél nem távolabb a munkahelytől.

Tapasztalt és pályakezdő villanyszerelő állás 

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy minden Hollandiába igyekvő munkavállaló megtalálja számításait. Ezért törekszünk arra, hogy az előzetes tapasztalatot igénylő pályázatok mellett kezdő villanyszerelő állás lehetőségeket is biztosítsunk. Csak küldd el nekünk fényképes önéletrajzodat, és segítünk Neked felkutatni a tudásodhoz leginkább passzoló munkakört, legyen az villanyszerelő segéd állás vagy nagyobb szakmai felkészültséget igénylő pozíció.

hollandiai villanyszerelő munka

Transzparens munkalehetőség

Sokan tartanak attól, hogy egy külföldi villanyszerelő állás vagy bármilyen egyéb pozíció megpályázásakor kiderül, hogy feketén kell majd dolgozni, netán trükköznek a kifizetésekkel vagy az egészségbiztosítással. A Covebo-nál ilyen nem fordulhat elő, miután nálunk minden transzparensen működik. Hivatalos, magyar nyelvű szerződéssel foglalkoztatjuk munkavállalóinkat a kétes helyzetek elkerülése, valamint az alkalmazottak és munkáltatók védelme érdekében.

Nem villanyszerelő állás után kutatsz? Segítünk!

A Covebo munkaközvetítő cég villanyszerelő állás ajánlatai mellett számos egyéb munkakörrel is találkozhatsz, amelyekhez megfelelő hátteret kínálunk. Egyes helyeken például kötelező munkavédelmi ruházatot viselni, míg máshol professzionális eszközök szükségesek a megbízható munkavégzéshez – cégünk mindezt biztosítja, valamint indokolt esetben céges autót is.

Ami a hollandiai állásajánlatokat illeti, cégünknél igen hosszú és változatos lista áll rendelkezésre a munkavállalók számára. Autószerelő, karosszéria lakatos, építőipari segédmunkás, CNC gépkezelő, csomagoló, élhajlító, targoncás, komissiózó, raktáros, takarító és számos egyéb lehetőség közül válogathatsz. Természetesen azután sem hagyunk magadra, miután sikeresen megérkeztél Hollandiába: kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, elkísérnek új munkahelyedre, és minden egyéb segítséget megadnak a minőségi munkavégzéshez. Jelentkezz önéletrajzod feltöltésével és angol nyelvtudással a hozzád leginkább testhezálló munkakörbe!

Jelentkezés