Karbantartó technikus állás

Hollandiai karbantartó technikus pozíciónkban a csúcstechnológiás intralogisztikai rendszerek és  gépek működését kell biztosítanod. Van már tapasztalatod hasonló munkakörben és beszélsz társalgási szinten angolul? Akkor itt a helyed: add le jelentkezésedet még ma!

Jelentkezés

Karbantartó technikus állás külföldön

Holland partnerünknél karbantartó technikus állásban a logisztika krémjével dolgozhatsz. Feladatod lesz többek között a kötelező, időszakos és megelőző karbantartási munkák elvégzése és dokumentációja, a zavartalan működés fenntartása. Egyszóval tehát te leszel az a munkatárs, aki által a logisztikai folyamatok nemcsak papíron, de a gyakorlatban is megvalósulhatnak.

Az állás természetesen felelősséggel jár, így fontos, hogy nagyon alapos tudásod legyen korábbi tapasztalataid által. Ezen kívül pontosságot és precizitást várunk el tőled, hogy a (mechanikus, elektromos és pneumatikus) hibákat még időben felismerd és kijavítsd.

Ezt várjuk el tőled: 

 • Releváns tapasztalat műszerész, elektrotechnikus, szerelő vagy egyéb munkakörökből
 • Szabályozási és vezérléstechnikai ismeretek
 • Műszaki rajzolvasás
 • Önálló munkavégzés
 • Társalgási szintű angol nyelvtudás (a német és holland nyelv ismerete előny, de nem elvárás)
 • VCA megléte, vagy megszerzése az első 3 hónapban (ennek költségeit mi álljuk)
 • Pontosság, precizitás, a részletekre való figyelem
 • Nyitottság három műszakos munkavégzésre

Karbantartó technikus Hollandia

Ezt biztosítjuk neked: 

 • Heti bérezés, fix órabér alapján
 • Jól felszerelt szállás, saját szobával
 • Hosszú távú munkalehetőség, stabil munkahely
 • Munkába járás támogatása (utazási költség térítése saját autónál, igény szerint céges autó biztosítása)
 • Egészségbiztosítás, munkaruha

Karbantartó technikus állás a Covebo-val: ezért válassz minket 

Kedvező feltételek, kiszámítható bérezés

Tudjuk, milyen megterhelő lehet az új munkahely, főleg, ha ezzel együtt új országba is költözöl. Hogy megkönnyítsük a váltást, rendkívül kedvező feltételeket és átlátható rendszert biztosítunk.

Ha megtaláltuk a számodra tökéletes hollandiai állást, magyar nyelvű szerződést kötünk veled. Ennek köszönhetően akkor sem kell félned, ha az angol tudásod a munkavégzéshez elegendő, jogi szövegekkel azonban nem szívesen bajlódsz.

A szerződésben természetesen szerepelni fog az órabéred is, illetve a kifizetési rendszer. Így már az első héttől kezdve pontosan tudhatod, mikor és mennyi pénz fog érkezni az elvégzett munkád alapján.

Végül, de nem utolsó sorban: a béredet úgy szabjuk meg, hogy abból már nem kell egészségbiztosításra vagy a szállásra költeni. Ezek költségeit már előre levonjuk, azaz a megszabott órabéredet teljes egészében meg is kapod.

Segítség minden lépésnél

egyik magyar kollegánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot és lefolytat veled egy telefonos beszélgetést, interjúztatást. Bármilyen kérdésed merül fel, hozzá bátran fordulhatsz, hiszen azért van, hogy segítsen.

Persze akkor sem hagyunk magadra, ha aláírtad a szerződésedet.  A kiköltözésedet követően egy külföldi kollegánk (koordinátor) lép veled kapcsolatba, aki a munkakezdésedhez szükséges egyéb elintéznivalókban segít. Ilyen például az egészségbiztosítás megkötése, BSN szám igénylése és egyéb más ügyintézés ami felmerülhet.

Számtalan hollandiai állás egy helyen 

Széles skálán kínáljuk a betöltendő hollandiai állásokat, hiszen szeretnénk, ha mindenkinek segíthetnénk, aki csak elszánja magát ezen lépés mellett. Külföldre költözni nagy dolog, mi pedig azért vagyunk, hogy ezt megkönnyítsük.

Ha a karbantartó technikus állás nem pont az, amit kerestél, ne csüggedj! Nézd meg többi ajánlatunkat is, így például az áruösszekészítő, CNC lézervágó vagy vízvezetékszerelő állásokat. Ha pedig most még kicsit elveszett vagy, egyszerűen csak töltsd ki nyílt jelentkezésünket! A megadott adataidból és tapasztalataidból kiindulva megkeressük azt a munkát, ami a legjobb lehet számodra, majd ugyancsak végig vezetünk minden lépésen!

Add le jelentkezésedet még ma és költözz Hollandiába még idén!

Jelentkezés

Karbantartó technikus állás