Felelősség kizárása

Honlap

A Covebo Uitzendgroep mindent megtesz azért, hogy a Covebo.hu webhelyet lehetőleg egyszerű és felhasználható-barát állapotban tartsa. Ezért a webhely állandó fejlesztés alatt áll. Annak ellenére, hogy állandó figyelmet szentelünk ennek a webhelynek az összeállítására, lehetséges, hogy az itt közzétett információ nem teljes, vagy helytelen.

A Covebo.hu webhely tartalmára vonatkozó kérdéseket és megjegyzéseket az info@covebo.nl címen közöljék velünk. Bátran közöljék velünk azt is, ha véleményük szerint a webhely nem teljes, vagy tévedéseket tartalmaz. A webhelyen található információt általában naponta kiegészítjük, az esetleges változtatások bármikor azonnali hatállyal és bármilyen értesítés nélkül.

A Covebo Uitzendgroep kezeskedik azért, hogy ez a webhely alkalmas arra a célra, amiért az információt Öntől kikértük. A Covebo Uitzendgroep minden felelősséget kizár bármilyen természetű közvetlen vagy közvetett kárért, ami ennek a webhelynek a használatából ered, vagy ezzel bármilyen összefüggésben van, vagy a webhely használhatóságnak ideiglenes fennakadásával van kapcsolatban. A Covebo Uitzendgroep egyúttal kizárja felelősségét az olyan károkért, amelyek az ezen webhelyről beszerezhető információk felhasználásának közvetlen vagy közvetett jövetkezményei.

E-mail

A Covebo Uitzendgroep e-mailjeiben ismertetett információk bizalmas jellegűek, és kizárólag a címzettnek szólnak. Az itt közölt információk közzététele, sokszorosítása, terjesztése és/vagy harmadik fél részére történő átadása tilos. Ha tévedésből kap a Covebo Uitzendgroeptól e-mailt, legyen szíves, azonnal vegye föl a kapcsolatot az üzenet feladójával. Kérjük, semmisítse meg az ilyen e-mailt, és annak tartalmát ne tudassa senkivel. A Covebo Uitzendgroep nem vállal semmilyen felelősséget valamely e-mail helytelen, nem teljes vagy nem időben közölt tartalmának értelmezéséért, sem a rajta keresztül továbbított vírusokért.