Gumiabroncs szerelő állás

Gumiabroncs szerelő állás Hollandiában a Covebo közbenjárásával: szenvedélyesen rajongsz az autókért és igazi csapatjátékos vagy? Biztosítjuk neked a szállást és megkapsz minden szükséges támogatást: jelentkezz meghirdetett pozíciónkra még ma!

Jelentkezés

Gumiabroncs szerelő állás a Covebonál 

A gumiabroncs szerelő állás során veenendaali partnercégünknél fogsz dolgozni. Feladatod lesz az autó, teherautók és más járművek gumiabroncsainak felszerelése és centírozása. Emellett meg kell javítanod a defektes vagy sérült abroncsokat, és biztosítanod kell azok megfelelő felújítását és beállítását. Amire mindenképp ügyelned kell még, hogy a munkaállomásodat mindig tartsd tisztán és szervezetten.

Mit ajánlunk?

Legelőször is hollandiai bejelentést, átlátható, magyar nyelvű munkaszerződést, valamint jó hangulatú munkahelyi légkört. Gumiabroncs szerelő állás kezdő bérezése nettó 450 és 500 euró között mozog, többlet munkavégzés esetén túlóra elszámolással. Ez az összeg az adók, az egészségbiztosítás és szállás költségének levonása után illet majd meg téged. Utóbbi egyébként jól felszerelt és kényelmes lakhatást jelent saját szobával. A munkád hatékony elvégzéséhez partnerünk minden szükséges feltételt biztosítani fog, legyen szó színvonalas szerszámokról és gépekről, vagy tanfolyamokról, szakmai továbbképzési lehetőségekről. Ha saját autóval rendelkezel, úgy a cég megtéríti a munkába járás útiköltségeit is.

Mit várunk el?

A folyamatos és dinamikus munkavégzés érdekében, elengedhetetlen a legalább kommunikációs szintű angol vagy holland nyelvtudás. Enélkül, valamint szakmai, a fenti nyelvek egyikével írott önéletrajz hiányában nem lehetséges a jelentkezés meghirdetett pozíciónkra. A gumiabroncs szerelő állás kizárólag B kategóriás jogosítvánnyal végezhető, valamint fontos a jó fizikum is. Mindezek mellett az is lényeges, hogy kellő tapasztalattal rendelkezz abroncsjavítás terén. További előnyt jelent jelentkezés alkalmával a gépjármű gumik szerelésben és centírozásban szerzett átfogó tudás megléte – gondolunk itt a különböző javítási és karbantartási technikák ismeretére.

Gumiabroncs szerelő állás – Miért a Covebo munkaközvetítő?

Legális, bejelentett munka 

Nálunk nincsenek trükkök és cselek, jelentkezz bármelyik nyitott pozíciónkra! Tőlünk pontosan azt fogod kapni, amit a magyar nyelvű szerződésben biztosítunk neked. Ezzel egyaránt igyekszünk védeni mind a Te, mind a munkáltatód érdekeit.

külföldi gumiabroncs szerelő állás

Megbízható és időben történő fizetés 

A Covebo minden esetben megbízható, időben történő és teljes kifizetést garantál! Más szóval nem kell amiatt aggódnod, hogy késve kapod meg a béred vagy nem a beígért összeget kapod meg.

Nem csak gumiabroncs szerelő állás

Nálunk nem csupán gumiabroncs szerelő állás pozícióra jelentkezhetsz! Ajánlatainknak köszönhetően számos területen elhelyezkedhetsz a komissiózó munkakörtől kezdve a CNC gépkezelő hivatáson át egészen a napelem szerelő szakmáig. Nem vagy benne biztos, hogy melyik karriert választanád, de mindenképp Hollandiában dolgoznál? Akkor is tudunk segíteni! Csak töltsd ki nyílt jelentkezési űrlapunkat, az adatok és érdeklődési köröd alapján pedig mi felkutatjuk a számodra ideális munkát.

Gy.I.K.

Milyen módon juthatok ki Hollandiába?
Miután Hollandia az Európai Unió tagja, így a kijutás egyáltalán nem nehéz. Mindössze a személyigazolványodra lesz szükséged, még munkaengedély sem fog kelleni. Ha repülővel szeretnél kiutazni, úgy csupán pár órányi menetidővel számolhatsz, miután mind a Wizzair, mind az Easyjet menetrendszerűen indít repülőjáratokat. Amennyiben a buszozást vállalod, ajánljuk figyelmedbe a Flixbus-t, mint nemzetközi járatokat indító utazási vállalatot. Ebben az esetben viszont számítanod kell arra, hogy az utazás egy teljes napot igénybe vesz majd.
Kötelező jelleggel hozd magaddal a fényképes személyigazolványod vagy útleveled, valamint a lakcímkártyád és a jogosítványod - ide vonatkozik a gumiabroncs szerelő álláshoz szükséges B kategóriás jogsid is. Ezek a dokumentumok legyenek érvényesek és mindegyik jól kivehető, olvasható állapotban - ellenkező esetben mihamarabb intézkedj ezek orvoslásáról. Minden más iratodról megelégszünk egy fénymásolattal.
Mindenképp kelleni fog neked a külföldi munkavégzéshez BSN szám, vagyis társadalombiztosítási adószám.