Miért minket válassz?

A Covebo-n keresztül Hollandiában dolgozni annyit jelent mint: korrekt fizetés, hivatalos munkaszerződés, munkáltató által biztosított szállás, egészségbiztosítás és adószám illetve teljeskörű tájékoztatás az anyanyelveden. Számunkra a legfontosabb szempont a minőség és az őszinteség, illetve ügyfeleink és munkavállalóink elégedettsége. Munkavállalóink többsége hosszú távú munkalehetőséget kapott Hollandiában.

Érezd jól magad!

Mindig szívesen látunk az irodában is és a kávé is mindig készen áll. Ezen felül munkavállalóinkank évente több alkalommal tartunk összejöveteleket, pl. közös grillezést vagy karácsonyi rendezvény . Emellett a munkahelyeden is szívesen találkozunk veled, hiszen így tudunk igazán képet alkotni rólad mint munkavállaló illetve így látjuk, hogy hogy is mennek a dolgok munkahelyen. Nem azért, hogy ellenőrizzük, hogy rendesen végzed e a munkád ( természetesen jó látni a szaktudást is ) , hanem inkább azért, hogy lássuk, hogy hogy érzed magad ott,  illetve hogy a munkakörülmények megfelelőek e.

Gewoon Goed Geregeld

Gewoon Goed Geregeld,  ahogy a mottónk mondja. Ami magyarul annyit jelent , hogy csak úgy simán jól szervezett. Gondoskodunk arról, hogy a dolgozóink semmiben ne szenvedjenek hiányt. Betöltött funkciónként megvizsgáljuk, hogy mire van szükség a munkavégzéshez. Bizonyos pozíciók esetében ezért munkavédelmi ruházatot és professzionális szerszámokat biztosítunk. Nem rendelekezel saját autóval? Szükség esetén céges autót is biztosítunk.

Szállás

Munkánk során az emberi tényezőt tartjuk a legfontosabbnak. Ezért nélkülözhetetlen, hogy olyan szállást biztosítsunk munkatársaink számára, ahol komfortosan érezhetik magukat, ahol kipihenhetik a munkavégzés fáradalmait, és élvezhetik a szabadidőt. ABU- (Közvetítő Vállalatok Általános Szövetsége) tagként Certified Flex Home minőségjeggyel rendelkezünk. Minden lakás bútorozott és jól felszerelt. A felszerelésbe beletartozik a konyhafelszerelés, mosógép, porszívó, televízió, internet és egyéb alapfelszerelés.

Társadalombiztosítási azonosítószám igénylése

Számunkra központi jelentőségű az emberek egészsége és jólléte. Biztosítjuk, hogy ügyfeleink, kiközvetített munkavállalóink és saját munkatársaink dolgai jól szervezetten haladjanak. A hollandiai munkavégzéshez mindenkinek egy BSN-számmal (társadalombiztosítási azonosítószám) kell rendelkeznie. Ezt a munkavállalók személyesen igényelhetik egy érvényes személyazonosító igazolvány vagy útlevél bemutatásával. Ehhez magyar kollégáink segítséget nyújtanak. Ha már van társadalombiztosítási számod, akkor hozd magaddal az adóhatóság által kiállított eredeti formanyomtatványt!

Biztosítás

Hollandiában az egészségbiztosítás kötelező biztosításként szerepel, ezért munkavállalóinknak egészségbiztosítási szerződést kell kötni. Ez biztonságot nyújt számodra, ha megbetegszel vagy baleset ér a hollandiai munkavégzés során. Lehetőséged van önállóan vagy rajtunk keresztül szerződést kötni. Ehhez is tudnak magyar kollégáink tanácsot adni.

Magyar kapcsolattartó

Mi fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, a tanácsadást és a dolgozóink fejlődését. Ez azt jelenti, hogy mindenkivel személyesen talákozunk, aki nekünk fog dolgozni. A toborzást, a jelentkezők kiválasztását és a kapcsolattartást is magyar kollégáink végzik. Munkával kapcsolatos kérdéseiddel hozzájuk fordulhatsz hollandiai tartózkodásod alatt. Ők már évek óta Hollandiában dolgoznak, így kivételes segítséget és támogatást biztosítanak számodra. Miután megérkeztél Hollandiába rögtön kapcsolatba lépnek veled, és segítenek hogy mihamarabb munkába állhass.

Eszközök és munkaruha

Létfontosságúnak tartjuk, hogy munkatársaink megfelelő ellátásban részesüljenek, és hogy megfelelő eszközökkel jelenjenek meg a munkavégzés helyén. Ezért munkaruhát, munkavédelmi cipőt és szükség esetén természetesen megfelelő szerszámokat és védőfelszerelést is biztosítunk számukra.

Állásajánlataink

Keresd meg a megfelelő állást!

Irodák

Több településen is megtalálhatóak vagyunk