Árufeltöltő állás

Árufeltöltő állás Hollandiában! Jó fizikummal, angol ÉS német vagy holland nyelvtudással (utóbbiak előny, de nem követelmény), valamint egy nagy adag kalandvággyal tárt karokkal várunk: küldd el önéletrajzodat és jelentkezz még ma!

Jelentkezés

Árufeltöltő állás Hollandiában 

Az árufeltöltés, ahogyan a logisztika egyéb területei is, pontosságot igényel. Fontos azonban, hogy ez az a terület, amely talán a leginkább épül a munkavállaló fizikai erejére. Emiatt jó kondícióban lévő, megbízható munkavállalókat keresünk hollandiai partnerünk számára!

Válaszd az árufeltöltést, amennyiben úgy érzed, megvan az erőd ahhoz, hogy egész nap fizikai munkát végezz. Ha jól beszélsz angolul, németül vagy hollandul, téged is vár a hollandiai élet!

Ezt ajánljuk neked 

  • Hosszú távú munkalehetőség megbízható partnereinknél. Ez hosszabb távon stabil megélhetést biztosít.
  • Jó munkakörülmények, kulturált környezet, hiszen mi magunk is ilyen helyen dolgozunk szívesen.
  • Egészségbiztosítás, amely költsége egyenesen a béredből kerül levonásra.
  • Kedvező órabér, heti kifizetésben: ebből már nem kerülnek levonásra járulékok, egészségügyi hozzájárulás vagy bármi egyéb!
  • Jól felszerelt szálláshely a munkahelyed közelében, akár más magyar munkavállalókkal együtt.

árufeltöltő állás angol nyelvtudással

Ezt kérjük tőled

  • Társalgási szintű angol ÉS német vagy holland nyelvtudás (utóbbiak előny, de nem követelmény). Enélkül nem tudnál feletteseiddel és munkatársaiddal kommunikálni – ez saját érdeked is.
  • Jó fizikum, amely elengedhetetlen az árufeltöltő állás betöltéséhez.
  • Megfelelően kitöltött jelentkezés, valós információt tartalmazó önéletrajz.
  • Előny a B-kategóriás jogosítvány, hiszen ez nagyban megkönnyítheti a munkába járásod.
  • Szintén előny, ha van már tapasztalatod árufeltöltő munkakörben – azonban ez sem feltétlenül elvárás.

Munkavállalás a Covebo-val: ezért érdemes minket választani

Transzparens ügymenetek, korrekt fizetés

Nálunk magyar nyelvű, jól átlátható szerződések, kiszámítható kifizetés és magyar nyelvű kapcsolattartók segítik a hollandiai munkavállalásod megkezdését. Nálunk nem kell titkos záradékokról és érthetetlen apróbetűs részektől tartanod, mindent tisztán és érthetően intézünk – ideértve a korrekt bérezést, valamint annak hetente történő kifizetését is.

Árufeltöltő állás: segítünk az átállásban 

Ezen felül jelentkezésed beküldése után felvesszük veled a kapcsolatot és ha tényleg megfelelő vagy az állás betöltésére, magyar nyelvű kapcsolattartók kerülnek melléd, akik segítenek mindenben. Hogy további terhet vehessünk le a válladról, igyekszünk a gyakorlatban is megkönnyíteni a kinti munkád megkezdését: támogatjuk a munkába járásod, a lehető legjobb szállást biztosítjuk, és állandó segítséget nyújtunk az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában a bankszámla nyitástáól kezdve az egészségbiztosításig.

Számos hollandiai munkalehetőség egy helyen

A Covebo-nál arra törekszünk, hogy mindenki megtalálhassa a számára legjobb hollandiai munkát. Ezért igyekszünk minél szélesebb skálán biztosítani az állásajánlatokat. Vagyis akkor sem kell lemondanod a holland életről, ha úgy érzed, hogy nem az árufeltöltő állás az igazi. Nálunk találhatsz áruösszekészítő, MIGMAG hegesztő és CNC élhajlító pozíciókat is! Böngéssz tucatnyi ajánlatunk között és válaszd ki azt, ami leginkább megfelel a tapasztalataidnak és igényeidnek! Ezután add le jelentkezésed, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot!

Add le jelentkezésed még ma és indulj el a hollandiai munkavállalás felé vezető úton a Covebo-val!