Külföldi munka

Külföldi munka egyszerűen csak jól szervezve: élj a számos külföldi munkalehetőség egyikével és alapozd meg a jövődet! Számunkra az a legfontosabb, hogy munkáltató és munkavállaló egyaránt elégedett legyen. Amennyiben megbízható külföldi munka után kutatsz, megtaláltad. Neked csak döntened kell, a szervezést pedig bízd ránk!

Jelentkezés

Külföldi munka a Coveboval

A Covebo által számos típusú külföldi munka érhető el az építőipar, logisztika és technika területén.

Mi szükséges részedről?

Ahhoz, hogy a Covebo által Hollandiában dolgozhass nem szükséges semmiféle végzettség – leszámítva azokat a munkaterületek, amiken ezek nélkül egyébként sem végezhetsz munkát, például hegesztés.

Angol nyelvtudás: Emellett viszont munka külföldön a Covebo által csak kommunikációképes angol nyelvtudással végezhető. Erre azért van szükség, hogy kommunikálni tudj a kinti kollégáiddal és feletteseiddel, ha bármilyen gondod vagy igényed merülne fel.

külföldi állások

Mit nyújtunk mi?

Külföldi munka szállással: Ha Hollandiában dolgoznál, ne fájjon a fejed azon, hogy hol fogsz lakni. A Covebo munkatársai minőségi, jól felszerelt és bútorozott szálláshelyet szereznek neked a munkahelyedtől maximum 30 km távolságra. A szálláson lehetőség szerint magyar kollégáiddal laksz majd együtt. A lakhelyek típusai különböznek, családi házakban, apartmanokban vagy színvonalas hotelben szállásolunk majd el.

Folyamatos támogatás: A külföldi munka során végig lehetőséged lesz magyar kapcsolattartókkal kommunikálni, akiktől teljes körű tájékoztatást kapsz. Ők segítenek majd neked bankszámlaszám nyitásban, adószám kiváltásban, egészségbiztosítás megkötésében és minden egyéb intéznivalóban, ami a munkavállaláshoz szükséges lesz. Ha bármilyen problémád vagy igényed merül fel, akkor is hozzájuk fordulhatsz. Számunkra fontos, hogy biztosítsuk a személyes kapcsolattartást, hiszen ez az egyik kulcsa annak, hogy munkavállalóink semmiben ne szenvedjenek hiányt.

Transzparencia: A szerződésed magyar nyelvű lesz, így nem kell attól tartanod, hogy olyan részeket tartalmaz, amely számodra hátrányos lehet.

Heti kifizetés: Szerződésed tartalmazni fogja azt is, hogy fizetésedet hetente kapod meg. Így biztosítjuk számodra, hogy biztosan hozzájuss a pénzedhez és ne késsen a fizetésed.

Rendezvények: Nálunk nem minden csak a munkáról szól. A Covebo közös összejöveteleket – pl. grill- és karácsonyi partykat – is rendez. Ezeken az eseményeken lehetőség van ismerkedni, tapasztalatokról mesélni és mi is meggyőződhetünk arról, hogy mindenki jól érzi magát.

Biztosítunk mindent, ami szükséges: Egyes munkaterületeken elengedhetetlen a munkavédelmi ruházat viselése és a professzionális eszközök megléte. Ezeket mind biztosítjuk számodra, valamint céges autót is, amennyiben a munkádhoz indokolt.

Tekintsd meg a külföldi állások listáját és válaszd ki a számodra testhezállót! Ha bizonytalan vagy, hogy melyiket kellene választanod a külföldi állásajánlatok közül és segítségre van szükséged, a nyílt jelentkezésen keresztül segítünk neked megtalálni az igényeidnek legmegfelelőbb munkát.

Jelentkezés

 

Külföldi munka: gyakran feltett kérdések

Hogy jutok a szállás- és munkahelyemre?

A Hollandiába való kijutás költségei téged terhelnek. Utazhatsz busszal, repülővel és személyszállító cégek által is. Busszal egy teljes napot vesz igénybe az út, ezzel számolnod kell. A személyszállító cégek előnye, hogy háztól házig szállítanak. Repülőjáratok pedig rendszeresen indulnak, ahonnan remekül kiépített vasútvonalakon juthatsz a szállásodig.

Hollandia közlekedése nagyon fejlett, így a szállás és munkahelyed közötti ingázás is igen egyszerű. Közlekedhetsz biciklivel köszönhetően a világ egyik legjobban kiépített bicikliút-hálózatának, de a holland tömegközlekedés is magas színvonalú. Emellett igény esetén saját autódat is használhatod. További segítségért és részletekért olvasd el “Közlekedés Hollandiában“című blogcikkünket!

Részünkről a legfontosabb, hogy legyen nálad a fényképes személyi igazolványod, vagy útleveled, emellett a lakcím igazolványod és jogosítványod. Minden egyéb iratodról elegendő fénymásolatot készítened.

A szálláshelyeket felszerelten veszed át, de tisztálkodószerekről, törölközőről, és hétköznapi ruházatról neked kell gondoskodni. Ezeken kívül tanácsos alaposan végig gondolni, mire lehet szükséges odakint, amit Hollandiában nem tudsz beszerezni. Ilyen például a magyar nyelvű olvasmány vagy vényköteles gyógyszerek, hiszen, ha sürgősen kellene, nem biztos, hogy azonnal fel tudsz íratni receptet. Repülővel történő utazás esetén számolj azokkal, amiket nem vihetsz fel a gépre.

Állásajánlataink

Keresd meg a megfelelő állást!

Irodák

Több településen is megtalálhatóak vagyunk