Külföldi munka

Külföldi munka egyszerűen csak jól szervezve: élj a számos külföldi munkalehetőség egyikével és alapozd meg a jövődet! Számunkra az a legfontosabb, hogy munkáltató és munkavállaló egyaránt elégedett legyen. Amennyiben megbízható külföldi munka után kutatsz, megtaláltad. Neked csak döntened kell, a szervezést pedig bízd ránk!

Jelentkezés

Külföldi munka a Coveboval

A Covebo-val számos típusú külföldi munka érhető el az építőipar, logisztika és technika területén. Olyan munkakörökben helyezkedhetsz el többek között mint csomagoló, hegesztő, raktáros vagy CNC gépkezelő.

Mi szükséges részedről?

Ahhoz, hogy a Covebo által Hollandiában dolgozhass, nem szükséges semmiféle végzettség – leszámítva azokat a munkaterületeket, amiken ezek nélkül egyébként sem végezhetsz munkát, például hegesztés.

Angol nyelvtudás: Emellett viszont munka külföldön a Covebo által csak kommunikációképes angol nyelvtudással végezhető. Erre azért van szükség, hogy kommunikálni tudj a kinti kollégáiddal és feletteseiddel, ha bármilyen gondod vagy igényed merülne fel.

külföldi állások

Mit nyújtunk mi?

Külföldi munka szállással: Ha Hollandiában dolgoznál, ne fájjon a fejed azon, hogy hol fogsz lakni. A Covebo munkatársai minőségi, jól felszerelt és bútorozott szálláshelyet szereznek neked a munkahelyedhez közel. A szálláson lehetőség szerint magyar kollégáiddal laksz majd együtt. A lakhelyek típusai különböznek, családi házakban, apartmanokban vagy színvonalas hotelben szállásolunk majd el.

Folyamatos támogatás: A külföldi munka megkezdésénél lehetőséged lesz magyar kapcsolattartókkal kommunikálni, akiktől teljes körű tájékoztatást kapsz. Munkád támogatásában ezek után már az angolul beszélő koordinátorok fognak végig kísérni. Ők segítenek majd neked bankszámlaszám nyitásban, adószám kiváltásban, egészségbiztosítás megkötésében és minden egyéb intéznivalóban, ami a munkavállaláshoz szükséges lesz. Ha bármilyen problémád vagy igényed merül fel, akkor is hozzájuk fordulhatsz. Számunkra fontos, hogy biztosítsuk a személyes kapcsolattartást, hiszen ez az egyik kulcsa annak, hogy munkavállalóink semmiben ne szenvedjenek hiányt.

Transzparencia: A szerződésed magyar nyelvű lesz, így nem kell attól tartanod, hogy olyan részeket tartalmaz, amely számodra hátrányos lehet.

Heti kifizetés: Szerződésed tartalmazni fogja azt is, hogy fizetésedet hetente kapod meg. Így biztosítjuk számodra, hogy biztosan hozzájuss a pénzedhez és ne késsen a fizetésed.

Rendezvények: Nálunk nem minden csak a munkáról szól. A Covebo közös összejöveteleket – pl. Party-kat, grillezést és karácsonyi bulikat – is rendez. Ezeken az eseményeken lehetőség van ismerkedni, tapasztalatokról mesélni és mi is meggyőződhetünk arról, hogy mindenki jól érzi magát.

Biztosítunk mindent, ami szükséges: Egyes munkaterületeken elengedhetetlen a munkavédelmi ruházat viselése és a professzionális eszközök megléte. Ezeket mind biztosítjuk számodra, valamint céges autót is biztosítunk a munkába járáshoz.

Tekintsd meg a külföldi állások listáját és válaszd ki a számodra testhezállót! Ha bizonytalan vagy, hogy melyiket kellene választanod a külföldi állásajánlatok közül és segítségre van szükséged, a nyílt jelentkezésen keresztül segítünk neked megtalálni az igényeidnek legmegfelelőbb munkát.

Jelentkezés

 

Külföldi munka: gyakran feltett kérdések

Hogy jutok a szállás- és munkahelyemre?
A Hollandiába való kijutás költségei téged terhelnek. Utazhatsz busszal, repülővel és személyszállító cégek által is. Busszal egy teljes napot vesz igénybe az út, ezzel számolj a tervezés során. A személyszállító cégek előnye, hogy háztól házig szállítanak. Repülőjáratok pedig rendszeresen indulnak, ahonnan remekül kiépített vasútvonalakon juthatsz a szállásodig. Hollandia infrastruktúrája nagyon fejlett, így a szállás és munkahelyed közötti ingázás is igen egyszerű. Közlekedhetsz biciklivel köszönhetően a világ egyik legjobban kiépített bicikliút-hálózatának, de a holland tömegközlekedéssel is jól jársz, hisz az is magas színvonalú. Emellett igény esetén saját autódat is használhatod. További segítségért és részletekért olvasd el "Közlekedés Hollandiában" című cikkünket!
Részünkről a legfontosabb, hogy legyen nálad a személyi igazolványod vagy útleveled, emellett a lakcím igazolványod és jogosítványod. Minden egyéb iratodról elegendő fénymásolatot készítened. A szálláshelyeket felszerelten veszed át, de tisztálkodószerekről, törölközőről, és hétköznapi ruházatról neked kell gondoskodni! Ezeken kívül tanácsos alaposan végig gondolni, mire lehet szükséges odakint, amit Hollandiában nem tudsz beszerezni. Ilyen például a magyar nyelvű olvasmány vagy vényköteles gyógyszerek, hiszen ha sürgősen kellene, nem biztos, hogy azonnal fel tudsz íratni receptet. Repülővel történő utazás esetén számolj azokkal a dolgokkal is, amiket nem vihetsz fel a gépre.

 

 

Állásajánlataink

Keresd meg a megfelelő állást!

Irodák

Több településen is megtalálhatóak vagyunk