Áruösszekészítő állás

Áruösszekészítő állás Hollandiában! Legyen angol nyelvtudásod, kiváló fizikumod és persze kellő elszántságod is! Mindez megvan? Akkor bátran jelentkezhetsz honlapunkon az önéletrajzod elküldésével!

Jelentkezés

Áruösszekészítő állás Hollandiába

Ahogy minden logisztikához kapcsolódó munka, úgy az áruösszekészítő állás is pontosságot, precizitást és lelkiismeretes munkavégzést igényel. 

Partnerünk élelmezési szolgáltató területen tevékenykedik, és folyamatosan keres megbízható munkavállalókat. Piacvezetők Hollandiában, de Belgiumban is sikeresen működnek. Nagykereskedő és kézbesítési központok országos hálózatán keresztül elsősorban a nagy- és kis vendéglátásra, fesztiválokra, nagyfogyasztókra, céges rendezvényekre, benzinkutakra összpontosítanak. 

Mit jelent ez a rád nézve a gyakorlatban? Leginkább raktárakban, logisztikai központokban fogsz dolgozni. Munkád során két részlegen is számítanak rád:

Events: különféle rendezvényekre, eseményekre és fesztiválokra kell megbízhatóan konténereket összeállítani.

Orderpicking: a beérkező rendeléseknek megfelelően össze kell gyűjtened az árucikkeket, amelyben kézi szkenner és EPT lesz a segítségedre.

Feltétlenül számolj azzal, hogy a munkavégzés során olykor fűtés nélküli területen, hideg részlegen kell tartózkodnod. Csak abban az esetben jelentkezz, ha rendelkezel a munkához szükséges állóképességgel, fizikummal és képes vagy dolgozni időnként hűvösebb környezetben is.

Áruösszekészítő állás – Ezt ajánljuk számodra 

 • Megbízható munkáltatót és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk.
 • Amennyiben jól végzed a munkád, hosszú évekre megteremtheted magadnak az anyagi biztonságot.
 • Kényelmes, jól felszerelt szálláshelyet biztosítunk részedre a munkahelyed 30 km-es körzetében, ahol jó eséllyel magyar kollégáiddal együtt laksz.
 • Garantáljuk a kulturált, tiszta munkahelyet és egészségbiztosítást is nyújtunk.
 • Órabéred 21 éves kor felett bruttó 12,40 Euró lesz, és fizetésedet hetente kapod.
 • Műszaki pótlékkal egészítjük ki fizetésedet, hidegben történő munkavégzés esetén.

Áruösszekészítő állás – Amit részedről elvárunk 

 • Fontos, hogy jól beszélj angolul, máskülönben nem tudnál a munkatársaiddal és a főnököddel kommunikálni. A nyelvtudás feltétlenül szükséges a biztonságos munkavégzéshez.
 • A raktárak, logisztikai központok, konténerek kialakítása, valamint a munkát segítő rakodógépek használata szükségessé teszi, hogy magasságod legalább 170 cm legyen.
 • Nem elvárás, de mindenképpen előny, ha van B-kategóriás jogosítványod, és gyakorlott autóvezető vagy.
 • Szintén előny, ha van némi raktárban szerzett tapasztalatod, és jól bánsz az EPT-vel.
 • A munka jellegéből adódóan elvárás a megfelelő kondíció és jó fizikum.
 • A pozícióra kizárólag a megfelelően kitöltött, valós adatokat tartalmazó önéletrajzzal tudsz jelentkezni
 • Munkába állásod során bizalommal fordulhatsz a magyar nyelvű kapcsolattartókhoz, akik segítenek a külföldi bankszámlanyitásban, egészségbiztosítás mgkötésében és minden más adminisztratív dologban.

áruösszekészítés

Miért érdemes a Covebot választanod

Nálunk megtalálod az ideális munkalehetőséget! 

Csináld azt, amihez a legjobban értesz! Amennyiben maradnál logisztikai területen, de nem az áruösszekészítő munkakörre vágysz a leginkább, bátran válogathatsz más Covebo ajánlatok között is. Lehetőséged van raktáros állásra, de jelentkezhetsz akár targoncásnak vagy komissiózónak is. De ha inkább gépkocsikkal foglalkoznál, elhelyezkedhetsz autószerelő, autófényező vagy karosszéria lakatos munkakörben is. A tökéletes állás megvan, már csak meg kell találnod. Ebben segít a Covebo. Szóval érdemes átnézned ajánlatainkat!

Érthető és átlátható együttműködés 

A Covebonál nincsenek homályos részletek, titkos záradékok vagy érthetetlen szerződések. Az új hivatásod  megkezdése előtt könnyen érthető, magyar nyelvű munkaszerződést készítünk. Az aláírást megelőzően szabadon tanulmányozhatod és véleményezheted. Soha ne írj alá olyan szerződést, aminek tartalmában egy kicsit is bizonytalan vagy. Így nem érhetnek meglepetések. Ez a munkaszerződés biztosítani fogja részedre, hogy hogy minden simán menjen, és heti rendszerességgel időben megkapd a teljes fizetésedet.