CNC gépkezelő állás

CNC gépkezelő állás Hollandiában: Ha jól beszélsz angolul vagy németül, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel és van tapasztalatod CNC gépek kezelésében, jelentkezz!

Jelentkezés

CNC gépkezelő állás: milyen feladatokat kell ellátnod?

CNC gépkezelőként számos feladatért felelsz majd. Ilyen például a CNC gépek kezelése, elindítása. Amíg a gép dolgozik, neked kell felügyelned a gép munkáját, és hiba vagy rendellenes működés esetén le kell állítanod azt. Ezen kívül a munkadarabok betétele és kivétele, méretének ellenőrzése is feladataid részét képezik. Emelletta a folyadéktartályok ellenőrzését és szükség esetén feltöltését is el kell végezed. A CNC gépkezelés nem csak a technikai teendőkről, de a minimális adminisztrációról is szól.

Amit elvárunk

Fontos, hogy munkatársaiddal és munkáltatóddal kommunikálni tudj, ezért erre a munkára csak angol, német vagy holland nyelvtudással tudsz jelentkezni. Ezen kívül ehhez a munkához legalább 2 év CNC gépkezelői tapasztalat, technikusi háttér is szükséges. Mindezek mellett egy megbízható csapatjátékost keresünk, aki, ha kell, egyedül is képes precíz munkát végezni.

Amit nyújtunk

Kezdő fizetésed heti nettó 500 euró lesz, amin felül biztosítjuk a minőségi szállást saját szobával és az egészségbiztosítást is. Saját autó esetén a munkába járás költségeit cégünk tériti, viszont, ha nem raccoon saját gépjárművel de szükséges a bejáráshoz úgy mi biztosítjuk azt számodra.

CNC gepkezelő állás Covebo

CNC gépkezelő állás: miért jelentkezz a Covebonál?

Nálunk azonnal kezdhetsz

Amennyiben kiválasztunk a megfelelő pozícióba, nálunk nincsenek hosszadalmas adminisztrációs folyamatok és papírmunkák. Sőt, az előző munkahelyedről sem kell elhoznod a kilépőpapírjaidat. Nálunk a lehető leghamarabb megkezdheted a munkát.

Minőségi szállás

Sok munkaközvetítő cég tömegszállásokon szállásolja el a munkavállalókat. Mi viszont ügyelünk arra, hogy minden dolgozó minőségi apartmanban, hotelben vagy családi házban kapjon helyet. Ezek a szállások ráadásul jól felszereltek, neked csak időjárásnak megfelelő öltözéket, törölközőt és tisztálkodószereket kell magaddal hoznod. Arra törekszünk, hogy lakhelyed legfeljebb 30km-re legyen munkahelyedtől.

Korrekt fizetés időben

A Covebonál hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződést biztosítunk a számodra. Ez azt is jelenti, hogy munkavégzésedet bejelentjük. Emelletta a szerződésben foglaltaknak megfelelően arra is ügyelünk, hogy mindig időben és hiánytalanul megkapd a fizetésedet.

Mindenben segitünk

Ez vonatkozik azokra is, akik még csak a munkakeresés fázisában vannak és azokra is, akik már megtalálták a megfelelőt és kiutaztak Hollandiába. Ha még csak nézelődsz és nem tudod biztosan, hogy melyik munkakör lenne számodra megfelelő, akkor a weboldalunkon található jelentkezési űrlapot kitöltve kérheted segítségünket.

Ha pedig már fel is vettünk, akkor sem kell egyedül boldogulnod egy idegen országban. Segítünk az ügyintézésben, bankszámla nyitásban és kérdés esetén is fordulhatsz magyar nyelvű ügyintézőhöz vagy munkáltatódhoz.

Széles a munkakörök listája – nem csak CNC gépkezelő állás

Nálunk nem csak CNC gépkezelő állás található. Számos egyéb raktáros, komissiózó , valamint építőipari munkákat találsz: segédmunka, hegesztő, vagy karosszérialakatos munkakörben tudsz elhelyezkedni. Nézd át a weboldalunkon található állások listáját , válaszd ki azt, amelyik számodra megfelelő és jelentkezz önéletrajzod beküldésével! Szűrő segíti a munkakörök közötti keresést.