Hegesztőrobot kezelő állás

Hegesztőrobot kezelő munkakörben több ágazat számára is előállíthatsz alkatrészeket. Ha tudsz rajzot olvasni, van már tapasztalatod és beszélsz angolul, add le jelentkezésedet még ma!

Jelentkezés

Hegesztőrobot kezelő állás Hollandia

A hegesztőrobot kezelő állás nagyfokú szaktudást és pontosságot igényel. Ugyanakkor igencsak kielégítő munka, hiszen a legkülönbözőbb ipari ágazatok számára gyárthatsz kulcsfontosságú alkatrészeket! Partnerünknél ebben a feladatkörben lehetőséged lesz mezőgazdasági gépek, autóipari elemek, de akár a hajógyártáshoz szükséges alkatrészek készítésére is.

Jelentkezz a hegesztőrobot kezelő állásra, ha: 

 • Társalgási szinten beszélsz angolul (a német és holland nyelvtudás nem elvárás, de előnyt jelenthet)
 • Van már legalább 1-3 év tapasztalatod hasonló munkakörben
 • Tudsz rajzról olvasni, az alapján elemeket összeállítani
 • Pontos és precíz vagy
 • Pozitív, lelkes hozzáállás jellemez a munkatársak és a munka irányába
 • Képes vagy önálló munkavégzésre
 • B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel (nem feltétel, de előnyt jelenthet)

Hegesztőrobot programozó: ezt ajánljuk neked 

 • Hetente kifizetésre kerülő bér (az egészségbiztosítás és szállás költségei már kifizetés előtt levonásra kerülnek)
 • Magyar nyelvű szerződés
 • Hosszú távú munkalehetőség, stabil megélhetési forrás
 • Jó munkakörülmények, amely biztosítja a megfelelő munkavégzést
 • Kulturált szállás, saját szobával
 • Munkába járás támogatása (akár benzinpénz, céges autó vagy egyéb közlekedési eszköz költségeinek fedezésével)
 • Egészségbiztosítás munkavállalásod teljes idejére

Hegesztőrobot kezelő állás a Covebo-nál: ezért érdemes velünk munkát vállalnod 

Kiszámíthatóság, átláthatóság 

A külföldi munkavállalás sokaknak rengeteg stresszt okoz – érthetően. Számtalan ismeretlen élmény vár, ráadásul annyi mindenre kell odafigyelni! Ezeknek a nehézségeknek azonban mindkét oldalát átvállaljuk.

A hegesztőrobot kezelő állás megkezdése előtt egy teljesen transzparens rendszerbe fogsz bekerülni. A jelentkezésed elfogadása után egy kollégánk felveszi veled a kapcsolatot és lépésről lépésre végigvezet mindenen.

Ha sikerült megtalálnunk a számodra tökéletes pozíciót, magyar nyelvű szerződést kötünk. Ez biztosítja, hogy minden részletet tökéletesen érts – vagyis ha az angolod a munkavégzéshez megfelelő, a jogi szövegek azonban még nehézséget okoznak, akkor sem kell aggódnod! A szerződésben természetesen feltüntetjük a várható béredet, illetve biztosítjuk a kiszámíthatóságot is. Mivel heti kifizetésekkel és fix órabérrel dolgozunk, mindig tudni fogod előre, hogy mikor és mennyi pénzt várhatsz a munkád alapján.

Segítség az átálláshoz 

A munkavállalás másik nehézsége az átállás, hiszen egy teljesen új országba készülsz. A munkádra vonatkozó feltételeket a szerződés garantálja, míg a beilleszkedést munkatársaink.

A szerződéskötésig az előbb már említett módon egy munkatársunk lesz veled, aki – magyar nyelven – minden részletben segít majd és tájékoztat. Amikor elérkezik a költözés ideje, egy hollandiai kollégánk kerül majd melléd. Az ő feladata az lesz, hogy a mindennapi élethez szükséges dolgokban segítsen. Ide tartozik: BSN szám igénylése, egészségbiztosítás megkötése, illetve minden egyéb ügyintézés, ami csak szembejön veled. Így tehát az első pillanattól a munkába állásodig végig melletted leszünk és támogatunk!

Több tucat hollandiai állás egy helyen 

A Covebo egyik célja, hogy mindenkinek biztosíthasson lehetőségeket. Emiatt arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes állást, aki csak Hollandiában szeretne dolgozni. Emiatt számtalan féle pozíciót találsz nálunk, vagyis akkor is segítünk, ha nem a hegesztőrobot kezelő feladatkör az igazi. Nézd meg például árufeltöltő vagy épületasztalos állásainkat!

Ha pedig egyik sem hozzád szól, még mindig van a tarsolyunkban egy-két lehetőség. Add le jelentkezésedet pozíciótól függetlenül, amit munkatársaink áttekintenek. Amint megtaláljuk azt a lehetőséget, ami illik az eddigi tapasztalataidhoz és képességeidhez, felvesszük veled a kapcsolatot!

Add le a jelentkezésedet még ma és dolgozz Hollandiában a Covebo-val!

Jelentkezés