Autófényező állás

Autófényező állás Hollandiában: szeretnél egy magasan képzett, barátságos csapat tagja lenni versenyképes fizetéssel és szakmai fejlődési lehetőséggel? Ha rendelkezel társalgási szintű angol nyelvtudással, B kategóriás jogosítvánnyal és 3 év szakmai tapasztalattal, akkor jelentkezz autófényező munkára a Covebonál!

Jelentkezés

Autófényező állás: mit kell tudni a munkakörről? 

Az autófényező állás megpályázásához partnercégünk mindenekelőtt széleskörű technikai tudást és nagyfokú precizitást vár el a jelentkezőktől. A munkakör többek között tartalmazza a gépjárművek karosszériájának előkészítését, csiszolását, tisztítását, maszkolását, alapozását. Ezt követően pedig a különböző színárnyalatok felvitelét, valamint végső lépésként a befejező lakkozást az egyes autómodellek esetében. Ehhez jártasnak kell lenned a festékek és festéktípusok kezelésében, kiválasztásában, valamint kikeverésében.

hollandiai autófényező állás

Autófényezés állás a Covebo-tól: milyen kötelező elemei vannak? 

A már említett szakmai felkészültség mellett szükséged lesz a jelentkezéshez egy B kategóriás jogosítványra. Emellett – miután a munkavégzés Hollandiában lesz – kötelező feltétel a szakmai angol vagy holland nyelvű önéletrajz is. Ehhez hozzátartozik az is, hogy folyamatos, kommunikáció szintű idegen nyelvtudással kell rendelkezned a fenti nyelvek valamelyikéből. Enélkül sajnos nem fogják elfogadni az autófényezés állás jelentkezésed. Végezetül elvárás a minimum 3 év folyamatos szakmai tapasztalat mint autófényező.

Mit kínál az autófényező állás? 

Ha jelentkezel az autófényező állás pozícióra, mindenképpen egy hosszú távú munkalehetőséggel számolhatsz, versenyképes fizetéssel. Egészen pontosan 540 és 620 euró közötti bérezésre számíthatsz hetente, amiből már levonásra került mind az egészségbiztosítás, az adók, illetve a lakhatás is.

Az autófényezés állás hollandiai bejelentett munkát takar, ami magyar nyelvű munkaszerződéssel is párosul. Nálunk nem fordulhat elő az, hogy egy idegen nyelvű dokumentum mögé rejtőzve megpróbálnak megtéveszteni és megrövidíteni a beígért juttatások tekintetében.

A változatos és érdekes autófényezés állás munkakör, a felkészült csapat és kedvező feltételek mellett továbblépési lehetőséggel is kecsegtet. Lehetőséged lesz ugyanis részt venni különböző, a pozícióhoz köthető tanfolyamokhoz és szakmai képzéseken. Természetesen ezek összes költségét a munkáltató fedezi majd.

autófényező állás covebo

Miért a Covebo munkaközvetítő céget válaszd?

Minőségi szálláshelyet biztosítunk

Sokan tartanak attól, hogy hosszú távú külföldi munkavégzés alkalmával egy lepukkant tömegszálláson vagy munkásszállón kell majd lakniuk. Amennyiben a Covebo munkaközvetítőn keresztül jelentkezel a kívánt pozícióra, ilyenek miatt nem kell aggódnod. Az autófényező állás munkakör mellé minden esetben komfortos saját szobát biztosítunk neked.

Nincsenek késleltetett fizetések 

Mindenki pénzből él. A Covebonál tisztában vagyunk ezzel, ezért így is kezeljük a bérezéseket. Nálunk nincsenek üres ígéretek és halogatások: a fizetésed mindig pontosan, a beígért időben fogod megkapni egy összegben.

Azonnali munkakezdés

A hosszadalmas jelentkezési procedúrák és véget nem érő adminisztráció miatt az új munkavállalók egyszerűen képtelenek előre tervezni. Nálunk ettől sem kell félned – az autófényező állás jelentkezésed ellenőrzését követően egyik közvetítőnk felveszi veled a kapcsolatot, és ha alkalmas vagy a pozícióra, már munkába is állhatsz.

Számos munkakör autófényező állás mellett 

Nem autófényező állás után kutatsz? Akkor a legjobb helyen jársz. A Covebonál hollandiai munkák egész repertoárjával várunk: karosszéria lakatos, autószerelő, építőipari segédmunka, CNC gépkezelő, csomagoló, komissiózó, raktáros, hegesztő stb. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakterületet, és jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Jelentkezés