Targoncás állás

Targoncás állás Hollandiában a Covebo által: biztosítjuk a szállást és minden segítséget megkapsz, amire szükséged van. Kommunikációképes angol vagy holland nyelvtudással és targoncás jogosítvánnyal jelentkezz még ma!

Jelentkezés

Targoncás állás a Covebonál

A targoncavezető állás keretein belül partnereink raktárépületeinek egyikében fogsz dolgozni. Feladatod a különböző típusú áruk összegyűjtése és szállítása lesz. Az oderpickerek állomásaira kell az árut elvinned, átvenned és kipakolnod. Előfordulhat, hogy ezt a munkakört bizonyos napokon hűtött részlegen kell végezned. Ehhez természetesen munkáltatód biztosítja a megfelelő öltözéket.

Amit ajánlunk

Fizetésed bruttó 12,50-13,50€/óra között lesz, a munkád pontos típusától függően. Szállást is biztosítunk, ennek az ára bruttó fizetésedből levonásra kerül. Amennyiben munkádat hideg hőmérsékleten kell végezned, extra 8% juttatás jár. Mindezek mellett koordinátorok segítenek majd mindenben, amiben csak kell, többek között a BSN számmal kapcsolatos ügyintézésben is, valamint a munkába járáshoz szükséges transzporteszközöket is biztosítjuk számodra.

Amit elvárunk

Ahhoz, hogy biztonságban és kényelmesen végezhesd munkádat, fontos, hogy beszélj angolul vagy hollandul, hiszen a kollégáiddal és munkáltatóddal is kommunikálnod kell majd. A targoncás állás csakis targoncavezetői jogosítvánnyal végezhető, ezt mindenképp hozd magaddal. A jogosítvány mellett természetesen fontos, hogy minimum egy éves tapasztalatod is legyen targonca vezetésben, elöl-, oldal- vagy magasemelésű targoncával.

Nem feltétel, de nagy előny, ha B kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezel. Ezt is mindenképp jelöld önéletrajzodban és hozd magaddal Hollandiába!

Targoncás állás – Miért válasszam a Covebot? 

Bejelentett munka és szerződés 

Mi nem trükközünk. Bármelyik munkakörben is találod meg a helyed, mi azt bejelentjük és magyar nyelvű szerződést biztosítunk hozzá. Ez téged és munkáltatódat egyaránt védi.

Korrekt fizetés időben 

Nálunk nem kell amiatt aggódnod, hogy fizetéseddel késünk vagy nem kapod meg az ígért összeget. A bruttó béredet szerződésed is tartalmazza, amely alapján mindig időben fizetünk és a teljes összeget megkapod.

Nem csak targoncás állás: a Covebo számos munkakörbe keres munkavállalókat

Állásajánlataink között a komissiózó munkakörtől kezdve egészen a karosszérialakatos állásig számos szakmában helyezkedhetsz el. Amennyiben pedig csak azt tudod, hogy Hollandiában szeretnél dolgozni, azt viszont nem, hogy milyen munkakörben, mi segítünk. Weboldalunkon a nyílt jelentkezésnél töltsd ki az űrlapot! A kitöltött adatok és érdeklődési kör alapján pedig mi segítünk megtalálni a számodra megfelelő munkakört.

Targoncás állás - Gyakran ismételt kérdések

Milyen iratokra lesz szükségem?
Amit mindenképp hozz magaddal, az a személyigazolványod vagy útleveled, lakcímkártyád és a jogosítványod. Emellett a targoncás jogosítványra is szükséged lesz. Fontos, hogy ezek a dokumentumok mind jó állapotban és érvényesek legyenek. Minden más iratodról elegendő egy fénymásolatot magaddal hoznod.
Hollandiában a vasúthálózat és a tömegközlekedés is remekül kiépített, megszervezett, így ezzel sem lesz majd gondod. Töltsd le a Reisplanner mobilapplikációt és az is segítségedre lesz a városon belüli közlekedésben. Az app holland nyelvű, de felhasználóbarát, így nem lesz vele probléma akkor sem, ha csak angolul beszélsz.
Mivel Hollandia tagja az EU-nak ezért a kijutáshoz elegendő a személyigazolványod vagy útleveled és munkavállalási engedély sem szükséges. A Wizzair és Easyjet menetrendszerűen indít járatokat, így repülővel csupán pár óra alatt megérkezhetsz. Választhatod a buszos utazást is, például a Flixbus nemzetközi járatait. Ebben az esetben viszont kérünk, hogy az időpont egyeztetésnél vedd figyelembe, hogy így egy teljes napot igénybe vesz majd az út.