Üdvözlünk a Covebo honlapján!

A Covebo egy holland munkaközvetítő cég, mely 2001-ben jött létre John van de Veen és Gert Bouw padlásszobájában, Nijkerkben. Fő tevékenységünk a professzionális munkaerő-közvetítés a hollandiai munkaerőpiac számára.

Elsősorban építőipari, műszaki, élelmiszeripari és logisztikai területen kínálunk munkalehetőségeket. A Covebo-n keresztül Hollandiában dolgozni annyit jelent mint: korrekt fizetés, hivatalos munkaszerződés, munkáltató által biztosított szállás, egészségbiztosítás és adószám, illetve teljeskörű tájékoztatás az anyanyelveden. Számunkra a legfontosabb szempont a minőség és az őszinteség, illetve ügyfeleink és munkavállalóink elégedettsége. Munkavállalóink többsége hosszú távú munkalehetőséget kapott Hollandiában. A Covebo tagja az ABU-nak (Munkaerőkölcsönzők Általános Szövetsége), amely minősítést jelent a tisztességes munkaerő foglalkoztatással kapcsolatban. Az ABU-ról további részleteket itt találsz.

Jelenleg 6000 ember dolgozik általunk Hollandiában, ebből közel 300 munkatársunk magyar. Neked is szívesen segítünk megfelelő hollandiai munka megtalálásában!

Szolgáltatásaink

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Külföldi munka

Mire számíthatsz?

Irodák

Több településen is megtalálhatóak vagyunk