Üdvözlünk a Covebo honlapján!

Cégtörténet

A Covebo gondolata 2001-ben kezdődött, két sógor ötletével egy szűk padlásszobában. Gert Bouw és John van de Veen ekkor még nem sejtették, hogy ötletük milyen nagyra majd. Itt arról értekeztek éppen, hogy a világ egyre gyorsabban változik körülöttük, így a Covebo-nak olyan céggé kell majd válnia, mely ezzel képes folyamatosan lépést tartani és mindig gyorsan reagálni az állandó változásokra. Örökségüket az ötletgazdák a cég nevébe vésték, mellyel megalkotásra került egy mozaikszó, Covebo. A név az alapítók vezetéknevének kombinációjából jött létre: CO (Combinatie), VE (John van de Veen), BO (Geert Bouw). A Covebo az elmúlt 20 évben jelentős fejlődésen ment keresztül.

Mára az ötletelésből hollandia egyik legnagyobb munkaközvetítő csoportjává, egy 10 cégből álló hatalmas nagy családdá bővültünk, és közel 1000 kollégával 9 országban vagyunk jelen. A cég mára már Hollandia egyik legnagyobb munkaközvetítő csoportjává nőtte ki magát, mely 10 további céget vett szárnyai alá. A Covebo sikerének kulcsa a gyors alkalmazkodóképesség és a folyamatos innováció. A cég folyamatosan keresi az új lehetőségeket, és törekszik arra, hogy a legjobb megoldásokat kínálja ügyfelei számára 

Terjeszkedés

A Covebo célja, hogy a munkaerőpiac egyik meghatározó szereplőjévé váljon. A cég elkötelezett a minőség és az őszinteség iránt, valamint ügyfelei és munkavállalói elégedettségére törekszik. Első irodánkat hollandiában Nijkerkben – a Covebo Uitzendgroep mai székhelyénnyitottuk meg. Az Ügynökség folyamatos fejlesztése lehetővé tette, hogy az évek során kínálatunkat új ágazatokkal és munkahelyekkel bővítsük, így egy pillanatra sem álltunk meg. Hollandia-szerte kirendeltségek és lengyelországi munkaerő-toborzási irodák nyitották meg kapuikat, hogy közelebb legyünk szolgáltatásainkkal az ügyfeleinkhez 

Magyarok és a Covebo

A Covebo már 2007 óta foglalkoztat magyar munkavállalókat, akik elsősorban az építőiparban vállaltak munkát. Az épületbontással és romeltakarítással foglalkozó csapat még ma is az egyik legtöbb magyart foglalkoztató részleg. 2020-ban a Covebo kiterjesztette a tevékenységét a logisztikai területre, és megnyílt a lehetőség az angolul beszélő munkavállalók számára is. Ez különösen hír volt a pároknak és a hölgyeknek, akiknek az építőiparban eddig nem volt lehetőségük munkát vállalni. A logisztikai területen már több mint száz magyar munkavállaló kezdett dolgozni, és a Covebo továbbra is keresi az új munkatársakat. Ha munkát szeretnél vállalni Hollandiában, nézd meg az álláshirdetéseinket, és jelentkezz hozzánk bátran! 

Magyarországi terjeszkedésünket tekintve első hazai irodánkat Miskolcon, a Zsolcai kapu 34 szám alatt nyitottuk meg 2023 nyarán. Nagy mérföldkőnek számít a Covebo számára, hiszen ez egy új országba való terjeszkedést is jelent, ahol új lehetőségek várnak ránk. 

Fő tevékenységünk

Elsősorban építőipari, műszaki, élelmiszeripari és logisztikai területen kínálunk munkalehetőségeket. A Covebo-n keresztül Hollandiában dolgozni annyit jelent mint: korrekt fizetés, hivatalos munkaszerződés, munkáltató által biztosított szállás, valamint egészségbiztosítás és adószám. Mindezek mellett a Covebo teljes körű tájékoztatást nyújt a munkavállalóknak a saját anyanyelvükön. Számunkra a legfontosabb szempont a minőség és az őszinteség, illetve ügyfeleink és munkavállalóink elégedettsége. Munkavállalóink többsége hosszú távú munkalehetőséget kapott Hollandiában. A Covebo tagja az ABU-nak (Munkaerőkölcsönzők Általános Szövetsége), amely minősítést jelent a tisztességes munkaerő foglalkoztatással kapcsolatban. Az ABU-ról további részleteket itt találsz. 

Jelenleg 6000 ember dolgozik általunk Hollandiában, ebből közel 300 munkatársunk magyar. Neked is szívesen segítünk megfelelő hollandiai munka megtalálásában!

Szolgáltatásaink

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Külföldi munka

Mire számíthatsz?

Irodák

Több településen is megtalálhatóak vagyunk