Épületasztalos állás

Épületasztalos állás lehetőség a Covebo közvetítésével Hollandiában. Jól beszélsz angolul és szívesen segítenél könnyűszerkezetes faházak kivitelezésében egy fiatal, ambiciózus és gyorsan növekvő cégnél? Akkor ne késlekedj: töltsd fel önéletrajzodat és jelentkezz nyitott pozíciónkra!

Jelentkezés

Hollandiai épületasztalos állás

Amennyiben jelentkezel épületasztalos állás pozíciónkra, rendkívül változatos projekteken dolgozhatsz a megrendelők egyedi igényeinek megfelelően. Többek között feladatod lesz rajz alapján legyártani és megépíteni a különféle belső felosztásokkal rendelkező faházakat, könnyűszerkezetes nyaralókat egy hatalmas gyártócsarnokban. Emellett előfordulhat, hogy egyszerűbb villamos- és vízvezeték szerelő munkákat is rád fognak bízni. A Te felelősséged lesz a faházak helyszínre szállítása előtt még:

  • Az új nyílászárók beszerelése, a régiek cseréje
  • A szegélylécek felhelyezése
  • A fapadlózat telepítése
  • A falépcsők elkészítése
  • A homlokzatburkolat kivitelezése
  • Az álmennyezet kiépítése

Mit tartalmaz az ajánlat?

Az épületasztalos állás pozícióval heti nettó 450-500 eurós kezdőfizetéssel számolhatsz, amiből már előzetesen levonásra került mind az egészségbiztosításod (amit szintén biztosítunk), mind a lakhatásod költsége.  A lakhatással kapcsolatban sem lesz kivetnivalód: jól felszerelt, családi jellegű házban fogunk elszállásolni, saját szobával.

Ha saját autóddal közlekedsz majd, úgy útiköltség-térítéssel is számolhatsz, de ha kérelmezed, igényelhetsz céges járművet is. Emellett biztosítjuk neked a szükséges munkaruházatot is. Az ajánlat hosszútávra szól, így nyugodtan tervezhetsz előre, ráadásul lehetőséged van a szakmai fejlődésre is.

Épületasztalos állás: elvárások

Az állás betöltéséhez olyan emberek jelentkezést várjuk, akik legalább két év szakmai tapasztalattal rendelkeznek a könnyűszerkezetes házak építésével.  Ez magában foglalja többek között az újépítést, a felújítást, a tetőszerkezeteket, a rajzolvasást stb. Ehhez még az is szükséges, hogy ne légy zavarban az egyszerű víz- és villanyszerelői feladatok kivitelezését illetően sem.

A precíz munkavégzés alapkövetelmény, csakúgy, mint a magabiztos írásbeli és szóbeli angol nyelvtudás: 10-es skálán legalább egy 7-es szinten tudnod kell kommunikálni.  Végezetül mindenképp rendelkeznek kell B kategóriás jogosítvánnyal is, valamint saját kézi szerszámokkal.

Ugyan nem elvárás, de mindenképp előnyt jelent az épületasztalos állás betöltéséhez, ha van Hollandiai munkatapasztalatot, csakúgy, mint holland nyelvtudásod. További pozitívumot jelent, ha van érvényes VCA bizonyítványod és saját autód is.

épületasztalos állás jelentkezés

Épületasztalos állás: miért válaszd a Covebo-t?

Transzparens épületasztalos állás

Sokszor kockázatos közvetítők által külföldi munkát vállalni, hiszen gyakran nem bejelentett munkáról van szó, valamint szerződés hiányában a fizetés összegéhez és a kifizetés megbeszélt idejéhez sem tartják magukat a cégek. A Coveboval ilyenektől nem kell tartanod. Nálunk minden transzparensen zajlik. A munkádat bejelentjük, magyar nyelvű munkaszerződést írunk, ami téged és a munkáltatót is véd. Ez biztosítja, hogy a fizetésedet is mindig időben és teljes összegben megkapd.

Azonnal munkába állhatsz

Ha megtaláltuk a számodra megfelelő, testhezálló munkakört, nem kell heteket várnod a folyamatokra és papírmunkára. Nekünk nincs szükségünk az előző munkahelyed kilépőpapírjaira és próbaidő sincs. Ahogy sikerült megegyeznünk, egyeztetjük is az első munkanapod időpontját, te pedig már intézheted is a kijutásodat.

Változatos munkakörök között válogathatsz

A Covebonál igyekszünk minél többfajta állásajánlatot biztosítani: a komissiózástól kezdve az karosszéria lakatoson át a hegesztésig számos munkakörben elhelyezkedhetsz szaktudásodtól függően. Csak töltsd fel önéletrajzod bármelyik meghirdetett munkakörbe, amennyiben teljesíted a pozíció követelményeit!

Segítünk megtalálni a tökéletes pozíciót

Bizonytalan vagy, hogy melyik állásra jelentkezz? Akkor sem kell kétségbe esned! Ha még nincs pontos elképzelésed az ideális pozíciót illetően, nálunk lehetőséged van nyílt jelentkezésre is. Küldd el nekünk az adataidat a weboldalunkon található űrlapunkon keresztül, mi pedig segítünk neked megtalálni leginkább hozzád illő hollandiai munkát.

Épületasztalos állások