Hegesztő állás

Hegesztő állás Hollandiában szállással: részedről csak kommunikációképes angol, német vagy holland nyelvtudás szükséges és máris megalapozhatod a jövődet egy jó életkörülményeket biztosító munkával. Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Hegesztő állás a Covebónál

A Covebo országszerte kap megbízásokat munkaerő biztosítására változatos hegesztői munkákhoz. A hegesztői állások keretein belül többek között autó-, élelmiszer- és építőipari ágazatok termékeit állítod elő. Ezeket a termékeket a legtöbb esetben rajz alapján kell összeállítani, összehegeszteni, így fontos, hogy rendelkezz rajzolvasási készséggel. A hegesztői állás igényli az anyagismeretet is, így hegesztésben tapasztalt dolgozókat keresünk.

Hegesztő állás: elvárások

Hegesztő munka kizárólag az adott hegesztés típusban szerzett legalább 3 éves tapasztalattal végezhető. Fontos, hogy ismerd a szénacélt, alumíniumot és rozsdamentes acélt, valamint, hogy tudj rajz alapján hegeszteni és összeállítani. Hogy tudj kommunikálni kollégáiddal és munkáltatóddal, legalább B1 szintű angol vagy holland nyelvtudás is szükséges a munkához. A hegesztői munka elvégzéséhez egy B kategóriás jogosítványra is szükséged lesz.

hegesztő munka

Hegesztő állás külföld: miért a Covebot válaszd?

Korrekt fizetés

Hollandia egy fejlett ország, ami jó életminőséget biztosít. A hollandiai munkák korrekt fizetésével megalapozhatod jövődet és jó körülményeket teremthetsz magadnak és családodnak. A hegesztő állással a munka típusától függően nettó 520-550 eurót kereshetsz hetente. A kifizetés is heti rendszerességgel történik.

Hegesztő állás hivatalos szerződéssel

Amennyiben a Covebo által dolgozol Hollandiában hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződés aláírásával kezdheted a munkát, ami téged és a munkáltatódat is egyaránt védi.

Minőségi szállás

Nagyon gyakori, hogy külföldön munkásszállón és egyéb alacsony minőségű szállásokon helyezik el a dolgozókat. A Covebo azonban minden munkavállaló számára megfelelő, kényelmes szállást biztosít hotelben vagy családi házakban, apartmanokban. A Covebo munkatársai ráadásul a munkahelyedtől legfeljebb 30 km-re biztosít számodra szállást, ahol lehetőség szerint magyar munkatársaiddal laksz majd együtt.

Mindenben segítséget nyújtunk

A külföldre költözés és külföldi munkavállalás gondolata elsőre ijesztő lehet. Nem kell azonban azon aggódnod, hogy hogyan boldogulsz egy idegen országban. A Covebo dolgozói mindenben segítenek, az első alkalommal elkísérnek a munkahelyedhez és egy magyar nyelvű kapcsolattartót is kapsz. Igény esetén a munkavédelmi felszerelést is biztosítjuk számodra.

GY.I.K.

Hogyan jutok ki Hollandiába?
Hollandiába többféleképpen is kijuthatsz, de a leggyorsabb módja a repülő. A reptérről busszal vagy vonattal van lehetőséged eljutni abba a városba, ahol a szállásod is lesz. Hollandiába buszjáratok is indulnak, például a FlixBus hollandiai járatai. Ebben az esetben számolj azzal, hogy az utazás egy teljes napot igénybe vesz.
Hollandia kiváló kerékpárúttal és tömegközlekedési hálózattal rendelkezik, így bátran választhatod ezeket a járműveket. Ha van jogosítványod és munkádhoz szükséges, indokolt esetben biztosítunk számodra céges autót. Amennyiben saját autóval szeretnél Hollandiában közlekedni, úgy azt is megteheted. Ebben az esetben az üzemanyag költségét mi álljuk.
A legtöbb dolog Hollandiában is beszerezhető, ezen felül pedig mi is igyekszünk minden szükséges dolgot biztosítani a számodra, mint például konyhai felszerelés és ágynemű. Gondold végig azonban, hogy mik azok a hazai termékek, amiket kint nem tudsz beszerezni, például magyar olvasmány. Ezen kívül tisztálkodószerekről és a mindennapi élethez szükséges megfelelő ruházatról is neked kell gondoskodnod! Ha gyógyszert kell szedned, érdemes azt is magaddal hoznod.
A Covebo által számos munkaterületen helyezkedhetsz el Hollandiában. Többek között raktáros vagy komissiózó munkakörökben, illetve dolgozhatsz karosszéria lakatosként vagy targonca vezetőként is.