CNC élhajlító állás

Jól fizető CNC élhajlító állás vár téged is Hollandiában, ha jól beszélsz angol nyelven, vagy esetleg hollandul. Feltétlenül jelentkezz a nyitott pozíciókra az önéletrajzod hiánytalan kitöltésével, ha van már tapasztalatod a CNC élhajlítás vagy programozás területén!

Jelentkezés

CNC élhajlítás: amit az új állásról tudnod kell

Hollandiai ügyfeleink többsége már évtizedek óta a fémipar aktív résztvevői. Legfőbb területük a lézervágás, CNC élhajlítás és hegesztés, így értelemszerűen különböző fémlapok és fémelemek élhajlításához keresnek gépkezelőket és akár programozókat is. 

Valamennyi megbízónk a legmagasabb színvonalra törekszik a saját területén, és a leendő munkavállalóktól is olyan szakértelmet és elhivatottságot várnak el, amelyre méltó módon büszkék lehetnek. Kifejezetten hosszú távon gondolkodnak, így olyan szakemberek jelentkezését várják, akiknek tapasztalatára éveken keresztül számíthatnak.  

Amennyiben érdekel a meghirdetett pozíció, főként az alábbi feladatokat kell majd elvégezned: CNC élhajlító gépek önálló kezelése, valamint egyedi, kis- és nagyszériás munkadarabok hajlítása. Mindezek mellett munkaköröd része lesz a gépek beállítása, előkészítése és indítása a megfelelő szerszámokkal és programmal. 

hollandiai élhajlító munka

CNC élhajlító állás külföldön: érdemes a Covebo-t választanod!

Kényelmes, jól felszerelt szállást biztosítunk

Amikor külföldön vállalsz munkát, az egyik legégetőbb probléma a megfelelő lakóhely kiválasztása. Nem könnyű kényelmes, élhető, ugyanakkor megfizethető szállást találni egy idegen országban. Ráadásul a munkaközvetítő cégek többsége nem törődik azzal, hogy munkavállalói részére igényes szálláshelyet keressen. A Covebo azonban másképp működik. 

Számunkra fontos, hogy valamennyi külföldi munkavállalónk megtalálja a számára ideális pozíciót, a munkájáért korrekt fizetést kapjon és kényelmes, minőségi szálláson töltse pihenését. Ügyelünk az igényeidre, ezért nem kell tartanod lepukkant szobáktól vagy élhetetlen tömegszállásoktól. Biztos lehetsz benne, hogy kényelmes apartman, jól felszerelt családi ház vagy igényes hotelszoba lesz az új lakhelyed. Attól sem kell félned, hogy idegen környezetben, ismeretlen emberek között kell nekivágnod új állásodnak, mert lehetőség szerint a többi magyar munkavállalóval egy helyen szállásolunk el a munkahelyed 30 km-es körzetében.

Korrekt bérezéssel számolhatsz

Amennyiben új állásodat a Covebo segítségével találod meg, nyugodtan tervezheted jövődet a biztos és pontos fizetés tudatával. Mi csupán lelkiismeretes és precíz munkavégzést kérünk tőled, amiért cserébe természetesen megbízhatóan és határidőre megkapod fizetésedet. Cégünk a szerződésben foglaltaknak megfelelően heti rendszerességgel, késedelem nélkül küldi valamennyi munkavállaló teljes bérét. Nálunk nem merülnek fel váratlan extraköltségek, nincsenek apróbetűs záradékok és a késleltetett fizetés miatt sem kell aggódnod. Elvi kérdés, hogy a béredet mindig időben és teljes egészében kézhez kapd. 

CNC élhajlító: amit elvárunk és amit nyújtunk 

Élhajlító állás: ezt ajánljuk

  • A fizetésed hetente 500-530 euró, a munka jellegétől függően, azaz a legjobb esetben havi 2120 eurót is kereshetsz.
  • Rendelkezésedre bocsátunk egy kényelmes, jól felszerelt szállást saját szobával, a munkahelytől maximum 30 km távolságban
  • Gondoskodunk róla, hogy könnyen bejuss a munkahelyedre, ezért céges autót, kerékpárt, e-bikeot, vagy saját autó használata esetén üzemanyag támogatást biztosítunk.
  • Munkavállalóink számára egészségbiztosítást is nyújtunk

Élhajlító állás: ezt kérjük

  • Ahhoz, hogy a fémiparban tevékenykedj, fontos, hogy rendelkezz legalább 2 év tapasztalattal élhajlítás területén. 
  • Feltétlenül szükséges a munka során felhasznált anyagok magabiztos ismerete
  • Pozitív hozzáállást és precízen végzett munkát várunk el minden nap
  • Elengedhetetlen a folyékony, kommunikációs szintű angol vagy holland nyelvtudás, hogy megértsd munkatársaidat és a vezetőket
  • Szintén fontos szempont, hogy egyedül és csapatban is megálld a helyed
  • A CNC programozó állás betöltéséhez további elvárásunk, hogy készségszinten tudj műszaki rajzról olvasni és dolgozni, valamint képes legyél beprogramozni az adott gépet.

Van más is a CNC élhajlító állás mellett

Ajánlataink között számos egyéb munkakörrel is találkozhatsz. Amennyiben a CNC élhajlítást nem érzed magadénak, többek között hegesztő vagy a CNC gépkezelő állást is választhatsz. Jelentkezz bátran és ne feledd: kollégáink Hollandiában is felveszik veled a kapcsolatot és minden segítséget megadnak!