2 perc14 február 2023

Egyéni vállalkozóként a munkaközvetítő cégeknél: a 6 előny

A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre több egyéni vállalkozó keres munkát munkaközvetítő cégen keresztül. Nem csoda, hiszen számtalan előnyös oldala van egy ilyen együttműködésnek, amelyekből összegyűjtöttük nektek a 6 legfontosabbat:

  1. Az egyik legtöbbet emlegetett érv: nincs adminisztratív hercehurca. Csak leadod az óráidat a munkaközvetítőnél és ők gondoskodnak a papírmunkáról.
  2. Szintén lényeges szempont a számlák kifizetése. Neked is unalmas és kellemetlen a pénzed utáni folytonos hajsza és, hogy a megbízók a végtelenségig elodázzák a kifizetést? A munkaközvetítő cégek előnye, hogy az iroda minden héten átutalja a megfelelő összeget, te pedig megfeledkezhetsz a lejárt fizetési határidőkről.
  3. Hollandia szűkében van a szakembereknek, ezért az ügynökségek egyre inkább próbálnak különböző akciós szolgáltatásokkal és termékekkel az egyéni vállalkozók kedvében járni.
  4. Szintén nagy előny a szabadság és rugalmasság a különböző megbízások elvállalásában. Elvégre is nem véletlenül lettél egyéni vállalkozó. Te válaszhatod ki, hogy mikor és melyik munkát válallod el, praktikus ugye? Ezen kívül marketing gurunak sem kell lenned, hiszen az ügynökség gondoskodik a testhezálló megbízásokról.
  5. „Oké, de akkor mégis, hogy fejlesztem magam?” – merülhet fel benned a kérdés, de ne aggódj, erre is gondoltunk. Van ugyanis arra lehetőség, hogy részt vegyél az ügynükség által biztosított továbbképzéseken és tanfolyamokon.
  6. Utoljára, de nem utolsósorban: kapcsolatépítés. A változatos megbízásoknak köszönhetően sok új céget, kollégát és megbízót ismerhetsz meg a szekterületedről.

Kíváncsi vagy, hogy milyen lehetőségek vannak jelenleg a Covebo-nál? Vedd fel a kapcsolatot egyik kollégánkkal egy nyílt jelentkezés formájában!

Ez is érdekes lehet!

Olvasson el még néhány blogot ebben a kategóriában

Munkaerő toborzás: mit érdemes tudni a folyamatról?

8 perc21 március 2023

Így szúrjuk el a munkakeresést

4 perc4 december 2020

Nyár: a legjobb időszak, hogy felpörgesd a munkakeresést!

3 perc5 augusztus 2020