MIGMAG hegesztő állás

A MIGMAG hegesztő munka során különböző ágazatok számára készíthetsz elemeket. Ehhez pedig nincs másra szükséged, mint az angol, német vagy holland nyelv társalgási szintű ismeretére és tapasztalatra. Jelentkezz MIGMAG hegesztő állás pozíciónkra még ma önéletrajzod elküldésével!!

Jelentkezés

MIGMAG hegesztői állás

A fogyóelektródás védőgázas (MIG) és fogyóelektródás aktív védőgázas (MAG) hegesztés precizitást, alaposságot és szakértelmet megkövetelő terület. Partnereink számos terület számára biztosítják a hegesztett elemeket: autóipar, hajógyártás, élelmiszeripar, építőipar, mezőgazdasági gépek gyártása, emelőgépek gyártása. Munkavállalóként dolgozhatsz szénacél, rozsdamentes acél és alumínium elemekkel is. Minden esetben precizitást és önállóságot várunk el tőled, hiszen munkádat egyedül fogod végezni és néha sablonok helyett rajzok alapján kell összeállítanod az elemeket.

Ha tehát van már néhány év tapasztalatod MIGMAG hegesztőként és szívesen kipróbálnád magad Hollandiában, ez az állás neked szól!

MIGMAG hegesztő állás Hollandia

MIGMAG hegesztő állás Hollandia: ezt biztosítjuk számodra

 • Partnereink órabér alapú elszámolással dolgoznak, a fizetésedet pedig hetente kapod kézhez.
 • Nagyon fontos számunkra, hogy munkavállalóink megfelelő körülmények között dolgozhassanak. Emiatt az egészségbiztosítás megléte nem opcionális, a munkabéredből még kifizetés előtt levonásra kerül a díja.
 • A külföldi munkavállalás – hasonló tapasztalatok hiányában – izgalmas, de egyben ijesztő is. Munkatársaink ezért segítenek az ügyintézésben, legyen szó bankszámlanyitásról vagy bármi egyéb elintéznivalóról.
 • Nálunk nincsenek tömegszállások és koszos szobák! Tiszta és  felszerelt lakhelyet biztosítunk! Ezen kívül igyekszünk a munkahelyed közelében elszállásolni, más magyar munkavállalókkal együtt.
 • Partnereink saját területük legjobbjai. A náluk való munkavégzés során garantáltan megbízható, egyenes munkáltatóknál dolgozhatsz.
 • Cserébe feletteseid téged is bizalommal kezelnek majd! Önálló munkavégzésre lesz lehetőséged és teret kapsz a fejlődésre!
 • Hogy a külföldi munka ne csak a pénzről szóljon, lehetőséget kapsz a minősítés megszerzésére is, vagyis szakmailag is előre léphetsz!

MIGMAG hegesztő munka: ezt kérjük tőled

 • Fontos, hogy társalgási szinten tudj angolul, németül vagy hollandul. Nem kell megijedni, nálunk nem szükségesek papírok és bizonyítványok! Az viszont a saját érdeked, hogy a munkatársaiddal és munkaadóddal tudj kommunikálni.
 • Kell, hogy legyen pár év tapasztalatod hasonló munkakörben ahhoz, hogy betölthesd ezt az állást.
 • Elvárás, hogy tudj rajzot olvasni és képes legyél önálló munkavégzésre. Mivel nem lesz melletted másik kolléga vagy felettes, aki minden pillanatban ellenőrzi a munkádat, egyedül kell tudnod a maximumon teljesíteni.
 • Szintén az önálló munkavégzés miatt fontos, hogy megfelelő anyagismerettel rendelkezz. Hogy ez a szénacél, alumínium vagy rozsdamentes acél területén van meg, nem számít, hiszen mindhárom anyaggal dolgozó partnerünk van.
 • A precizitást szinte felesleges is külön kiemelnünk. Amennyiben dolgoztál már MIGMAG heggesztői állásban, tudod, hogy ez a tulajdonság elengedhetetlen egy jó munkavállaló számára.
 • Szeretnénk, ha rendelkeznél jogosítvánnyal, ez ugyanis nagyban megkönnyíti majd a munkába járásodat.
 • Nem elvárás, de mindenképp előnyt jelent, ha már van szakmai minősítésed

Miért érdemes a Covebo állásajánlatait választanod?

Kedvező feltételek

Nálunk alapszabály, hogy magyar nyelvű szerződéssel dolgoznak a munkavállalóink. Így teljesen mindegy, hogy mennyire ismered Hollandia munkavállalói környezetét vagy a holland nyelvet, nem fognak meglepetések érni. Nincsenek titkos záradékok, apróbetűk és meglepetések. A fizetésedet pedig minden esetben a megbeszéltek szerint kapod meg, a szerződésben foglaltakat ugyanis pontosan betartjuk. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy munkavállalóink válláról annyi terhet vegyünk le, amennyit csak tudunk a dokumentumok beszerzésétől kezdve a munkába járáson át a szükséges munkaruházat biztosításáig.

Külföldi munkák tucatjai 

Akkor sem kell lemondanod a külföldi lehetőségekről, hogyha nem a hegesztő állás az, ami a legjobban megfelel a képességeidnek. Találsz nálunk áruösszekészítő, CNC gépkezelő és karosszéria lakatos állásokat is. Böngéssz kedvedre több tucat ajánlatunk között és válaszd ki a leginkább hozzád illőt! Ezután már csak a jelentkezésedet kell beadnod és meg is kezdheted a hollandiai munkavállaláshoz vezető utat!

Jelentkezés