3 perc19 március 2020

Kedves Munkatársunk!

Kedves Munkatársunk!

Tudatában vagyunk annak, hogy a jelenlegi időszak bizonytalan mindenki számára. Sokak távol vannak az otthonuktól és nem áll módjukban hazautazni a családjukhoz, barátaikhoz. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy felelősnek érezzük magunkat a jólétedért és egészségedért, és segítünk, ahol szükséges. Mindig fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel.

Hétfő este beszédet tartott a miniszterelnökünk, Mark Rutte. Előtte egy nappal már új rendeletek léptek életbe, hogy a Korona vírus terjedésének mértékét amennyire csak lehet csillapítsák. A rendeletek életbe lépésének köszönhetően elegendő kapacitás marad az egészségügyben, melyet az idősekre és a súlyos betegekre fordíthatnak. Rutte bizakodó abban, hogy az életbe léptetett eljárások végül  sikerhez vezetnek majd. Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni a közelmúltban hozott rendeletekről:

  • Az iskolák és napközik március 16-tól, hétfőtől április 6-ig, hétfőig bezárnak. A rendelet az általános iskolákat és középiskolákat érinti.
  • Az egészségügyben, rendőrségen, tűzoltóságon és tömegközlekedésben dolgozó szülők gyermekeiknek térítésmentesen elérhető a felügyelet az iskolákban és a napközikben, hogy az ezen szektor dolgozói továbbra is végezhessék feladatukat. Kattints ide az érintett  foglalkozásokat érintő listáért.
  • A tanárok a tananyagot távoktatásban adják át az otthon maradt diákoknak. Ebben elsőbbséget élveznek az érttségi előtt álló középiskolások.
  • Március 15-től, vasárnap este 18 órától zárva tart minden idegenforgalmi egység április 6-ig, hétfőig. A házhoz szállításra és a rendelés személyes felvételére még mindig van lehetőség. Azonban próbáld kerülni a tömeget, figyelj oda, hogy a sorban ne állj közel másokhoz és amit vásároltál, otthon fogyaszd el.
  • A sport- és fitneszklubok, szaunák, szexklubok, coffeeshopok március 15-től, vasárnaptól április 6-ig, hétfőig zárva tartanak.

Hollandiában sokak számára ez azt jelenti, hogy kevesebb munkájuk lesz. A Covebonál ez egyelőre nem számottevő. Néhány ügyfelünknél nincsenek megbízások, más megbízóinknál azonban a szokottnál több a munka. Ezen partnereink főleg logisztikai területen dolgoznak, szupermarketekben és az élelmiszeriparban.

Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a következő hetekben mindenki számára biztosítsunk munkát. Ez azt jelenti, hogy előrfordulhat, hogy egy időre máshol kell munkát vállalnod. Ebben az esetben számítunk az együttműködésedre!

Végezetül elismételjük a már ismert javaslatokat:

  • Moss kezet rendszeresen
  • Használj papír törlőkendőt
  • Könyökhajlatodba köhögj és tüsszents
  • Kerüld a kézfogást
  • Panaszok esetén maradj otthon és telefonon jelezd ezt a kapcsolattartód felé a Covebotól.

A tény, hogy a Covebo által dolgozol, azt jelenti, hogy fontos szerepet játszol a társadalom működésében. Számítunk a munkádra, te pedig számíthatsz ránk!

Igazgatóság,
Covebo Group

2020. március 17.

Ez is érdekes lehet!

Olvasson el még néhány blogot ebben a kategóriában

Hollandia albérlet: így érdemes nekikezdeni a keresésnek

7 perc11 március 2024

Minimálbér emelkedése 2024-ben: mit jelent a Covebo-soknak?

3 perc3 január 2024

House of Covebo DO-DAY!

4 perc10 október 2023