Különös figyelmet fordítunk a Covebo-val kapcsolatos véleményekre, ezért úgy döntöttünk, hogy gyakori felméréseket végzünk, hogy megtudjuk a dolgozóink véleményét, milyen szempontokkal elégedettek, és min lenne érdemes javítani. A kérdőívet olyan emberek töltötték ki, akik a Covebo-nál dolgoznak vagy dolgoztak korábban, olyan területeken, mint az építőipar, termelés vagy logisztika. Összesen 107 dolgozó töltötte ki és osztotta meg személyes véleményét rólunk.

Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni, hogy mi is a dolgozóink véleménye a Covebo-ról 2022-ben.

Az emberek véleménye a Covebóról mint munkáltatóról

A válaszadók 88%-a elégedett a Covebo-val, mint munkáltatóval, és hozzávetőleg 84%-uk úgy gondolja, hogy minden, a foglalkoztatással kapcsolatos megállapodás és feltétel teljesült.

A legöbben egy barátnak vagy családtagnak ajánlanák a céget, mi pedig nagyon szeretnénk ezt a gyakorlatot ösztönözni. Sokkal könnyebb az embereknek, ha olyan emberekkel vannak körülvéve, akik közel állnak hozzájuk, különösen akkor, ha a munkahelyükön is találkozhatnak velük. Enyhül a honvágy, ha a szabadidődet barátaiddal töltheted, a munka pedig könnyebb, ha együtt dolgozhatsz.

Vélemények a toborzókról és a céges koordinátorokról

Természetesen szerettük volna megtudni az emberek véleményét a hollandiai toborzókkal és koordinátorokkal kapcsolatban is. A válaszok többsége pozitív volt, és úgy gondolják, hogy teljes körű tájékoztatást kaptak a munkáról. A kapcsolattartótól kapott információk világosak és könnyen érthetőek voltak számukra, elégedettek voltak a foglalkoztatási feltételekkel és a cég által biztosított szállítással. Valamint az egyik legfontosabb szempont, hogy elégedettek a munkájukkal.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hollandiai munkavállalás iránt érdeklődők minden szükséges információt megkapjanak. Első lépésként megtekinthetőek az aktuális ajánlataink a honlapunkon, később telefonos interjú alkalmával minden egyéb kérdés feltehető és toborzóink boldogan segítenek ezek megválaszolásával. Továbbá a jelentkezési folyamat részeként javasoljuk, hogy fordítson kiemelt figyelmet a kapott információkra, és tegyen fel minden olyan kérdést, amire fontosnak tartja, hogy választ kapjon. Munkakezdéskor a kapcsolattartója fogadja majd Hollandiában, aki további információkkal látja el, és minden szükséges dolgot segít elintézni önnek.

Vélemények a szállásról

A szállást tekintve az emberek 80%-a említette, hogy elégedett vele, és legörbülünk arról, hogy számoljunk be, hogy az elvárásaik teljesüljenek. Az általunk kínált szállás megfelel az SNF előírásainak, teljesen bútorozott, jól felszerelt, és még üdvözlőcsomagot is kapsz.

A Covebo által kínált szálláson mindig egyedül vagyok a szobában, minden nap a cég által biztosított autóval megyek dolgozni, és kérdések esetén a Covebo kapcsolattartójával tudom felvenni a kapcsolatot.

Sándor

Autószerelő
A Covebo által kínált szálláson mindig egyedül vagyok a szobában, minden nap a cég által biztosított autóval megyek dolgozni, és kérdések esetén a Covebo kapcsolattartójával tudom felvenni a kapcsolatot.

Sándor

Autószerelő

A fizetéssel kapcsolatos vélemények

Nagyon fontos szempont, hogy a fizetéseket időben kifizetjük, és az emberek véleménye alapján úgy tűnik, hogy 97,8%-uk a kitűzött napon kapta meg a fizetést. A célunk, hogy akik minket választanak azok kellemes élményben részesüljenek, elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, munkahelyükkel és az elvégzendő feladatokkal.

Ha javaslatai vannak számunkra, vagy vannak olyan szempontok, amelyeken úgy gondolja, hogy javítanunk kellene, bármikor küldhet nekünk visszajelzést e-mailben vagy privát üzenetben a Covebo Magyarország Facebook oldalán.

Légy naprakész

A legújabb cikkeink

Minimálbér Hollandiában - változások 2024. július 1-től

3 perc11 július 2024

Rotterdam látnivalók: ízek, izgalmak, történelem

7 perc5 július 2024

Hollandia látnivalók terén is kimagasló: 10+1 látványosság

7 perc6 június 2024