Különös figyelmet fordítunk a Covebóval kapcsolatos véleményekre, ezért úgy döntöttünk, hogy gyakori felméréseket végzünk, hogy megtudjuk a dolgozóink véleményét, milyen szempontokkal elégedettek, és mit kell javítanunk. A kérdőívet 107-en töltötték ki, olyan emberek, akik a Covebóval dolgoznak, vagy a közelmúltban dolgoztak velünk különböző területeken, mint például az építőiparban, a termelésben vagy a logisztikában.

Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni mi is a dolgozóink véleménye a Covebóról 2022-ben.

Az emberek véleménye a Covebóról mint munkáltatóról

A válaszadók 88%-a elégedett a Covebóval, mint munkáltatóval, és hozzávetőleg 84%-uk úgy gondolja, hogy minden, a foglalkoztatással kapcsolatban említett megállapodás és feltétel teljesült.

A legtöbben egy barátnak vagy családtagnak ajánlanák a céget, mi pedig nagyon szeretnénk ezt a gyakorlatot ösztönözni. Sokkal könnyebb az embereknek, ha olyan emberekkel vannak körülvéve akik közel állnak hozzájuk, és különösen, ha a munkahelyükön is találkozhatnak velük. Enyhül a honvágy, ha a szabadidődet barátaiddal töltheted, a munka pedig könnyebb, ha velük együtt dolgozhatsz.

Vélemények a toborzókról és a céges kapcsolatokról

Természetesen szerettük volna megtudni az emberek véleményét a hollandiai toborzókkal és kapcsolattartókkal kapcsolatban is. A válaszok legtöbbje pozitív volt, és úgy gondolják, hogy teljes körű magyarázatot kaptak a munkáról, a kapcsolattartótól kapott információk világosak és könnyen érthetőek voltak, elégedettek a foglalkoztatási feltételekkel, a cég által biztosított szállítással és ami a legfontosabb szempont, elégedettek a munkájukkal.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hollandiai munkavállalás iránt érdeklődők minden szükséges információt megkapjanak. Első lépésként mindig megtekinthető az ajánlatunk a honlapunkon, később telefonos interjút alkalmával minden egyéb kérdés feltehető és toborzóink boldogan segítenek ezek megválaszolásában. Javasoljuk, hogy fokozottan figyelj a kapott információkra, és tedd fel minden olyan kérdésed amire fontosnak tartod hogy választ kapj. Munkakezdéskor kapcsolattartód fogad majd Hollandiában, aki további információkkal lát el, és minden szükséges dolgot együtt intéztek el.

Vélemények a szállásról

A szállást tekintve az emberek 80%-a említette, hogy elégedett vele, és legtöbbjük arról számolt be, hogy az elvárásaik teljesültek. Az általunk kínált szállás megfelel az SNF előírásainak, teljesen bútorozott, jól felszerelt, és még üdvözlőcsomagot is kapsz.

A Covebo által kínált szálláson mindig egyedül vagyok a szobában, minden nap a cég által biztosított autóval megyek dolgozni, és kérdések esetén a Covebo kapcsolattartójával tudom felvenni a kapcsolatot.

Sándor

Autószerelő
A Covebo által kínált szálláson mindig egyedül vagyok a szobában, minden nap a cég által biztosított autóval megyek dolgozni, és kérdések esetén a Covebo kapcsolattartójával tudom felvenni a kapcsolatot.

Sándor

Autószerelő

A fizetéssel kapcsolatos vélemények

Nagyon fontos szempont, hogy a fizetéseket időben kifizetjük, és az emberek véleménye alapján úgy tűnik, hogy 97,8%-uk a kitűzött napon kapta meg a fizetést. A célunk, hogy a velünk együttműködő emberek kellemes élményben részesüljenek, elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, munkahelyükkel és az elvégzendő feladatokkal.

Ha javaslataid vannak számunkra, vagy vannak olyan szempontok, amelyeken úgy gondolod, hogy javítanunk kellene, bármikor küldhetsz nekünk visszajelzést e-mailben vagy privát üzenetben a Covebo Magyarország Facebook oldalán.

Légy naprakész

A legújabb cikkeink

Munkaerő toborzás: mit érdemes tudni a folyamatról?

8 perc21 March 2023

Egyéni vállalkozóként a munkaközvetítő cégeknél: a 6 előny

2 perc14 February 2023

Külföldre költözés: mivel jár és miket intézz el előtte?

7 perc9 January 2023