Napelem szerelő állás

Napelem szerelő állás Hollandiában angol nyelvtudással: jó fizikummal és legalább féléves napelem szerelői munkatapasztalattal is rendelkezel? Jelentkezz honlapunkon önéletrajzod elküldésével!

Jelentkezés

Napelem szerelő állás 

Napelem szerelő állás munkakörünket betöltve te is hozzájárulhatsz az ország fenntartható fejlődéséhez.

Partnerünk az ország számos részén vállal napelem telepítést, amihez folyamatosan szükség van új munkavállalókra. Napelem szerelés munkakörben a feladatod a napelem felszerelése mellett az állványzat szakszerű felállítása, védőkorlátok felszerelése és a napelem tartószerkezetének felszerelése lesz. Mindemellett a panelek szakszerű rögzítése és a kábelek megfelelő elvezetése is feladataid közé tartozik majd.

A legtöbb esetben a napelem szerelés ferde tetőn történik, de előfordulhat, hogy lapostetőre kell megfelelő tartószerkezettel telepítened a paneleket. Fontos, hogy jó fizikummal rendelkezz és magabiztosan mozogj állványon, létrán és tetőn. Tériszonnyal ez a munkakör nem végezhető hatékonyan, így csak akkor jelentkezz, ha ilyen probléma nálad nem áll fenn.

Napelem szerelő állás – Amit számodra ajánlunk

  • Ebben a munkakörben a Hollandiába való kiutazásod költségét 100 euróig megtérítjük az első heti fizetéseddel.
  • Béred tapasztalattól függően nettó 450-500 euró lesz, amelyet heti kifizetéssel kapsz meg
  • Mindemellett jól felszerelt, minőségi szálláshelyet biztosítunk számodra, ahol lehetőség szerint magyar kollégáiddal együtt laksz.
  • Egészségbiztosítást is nyújtunk, valamint szükség esetén céges autót.
  • Amennyiben saját autóval jössz, üzemanyagtámogatásban is részed lesz a munkába járáshoz.

napelem szerelő állás

Napelem szerelő állás – Amit részedről elvárunk 

  • A munkakör betöltéséhez szükséges legalább fél évnyi napelem szerelői tapasztalat, valamint jó fizikum. Az is fontos, hogy ne legyen tériszonyod és magabiztosan mozogj állványokon, magas épületeken.
  • Ezen felül elengedhetetlen, hogy magabiztos angol nyelvtudással rendelkezz, hiszen így tudsz majd kollégáiddal és főnököddel kommunikálni. Ez több szempontból is szolgálja a saját és munkatársaid biztonságát.
  • B kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezned kell, hiszen az ország különböző területein fogod a munkát végezni.
  • A napelem szerelés némi szaktudást is igényel, így fontos, hogy tudj egyszerűbb műszaki rajzokat olvasni és azok alapján dolgozni.

Miért érdemes a Covebot választanod?

Mindent megszervezünk és azonnal kezdhetsz
Nálunk nincsenek hosszadalmas adminisztratív folyamatok. Ha megfelelsz a kiválasztott pozícióra, azonnal munkába is állhatsz. Mi mindenben próbálunk a segítségedre lenni, például külföldi bankszámla nyitásánál és a szálláshelyedre való eljutásban az érkezésedet követően. Egyes egyesetekben magyar nyelvű koordinátort is kapnak munkavállalóink, akik a folyamat elején mindenben segítségükre vannak.
A Covebonál nem csak napelem szerelés, de számos más típusú munkakör is elérhető. Ha maradnál az építőiparon belül és jó fizikummal rendelkezel, jelentkezhetsz építőipari segédmunkára. Lehetőséged van továbbá a raktározás területén elhelyezkedni komissiózóként vagy csomagolóként. Ha különböző gépek kezelése, szerelése érdekel, akkor CNC gépkezelői, targonca vezetői vagy autószerelői munkakörben is szívesen látunk.
Ha a Covebo-hoz jelentkezel, biztos lehetsz benne, hogy nem tömegszállásokon helyezünk el. Figyelünk arra, hogy jól felszerelt, minőségi helyen kapj szállást, ami lehetőség szerint közel helyezkedik el a munkahelyedhez. A szállás típusától függően egyedül vagy kollégáiddal együtt laksz majd.
Bármilyen munkakörbe is nyersz felvételt, minden esetben hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződést készítünk. Ez mindkét felet védi és garantálja, hogy valóban olyan dokumentumot írj majd alá, aminek minden pontjával egyetértesz. A szerződés biztosítja, hogy ne legyen trükközés és, hogy az abban foglaltaknak megfelelően időben megkapd a fizetésedet teljes összegében.