2 perc19 március 2020

Lehet még a Covebo-hoz jelentkezni a Koronavírus idején?

Hát persze, hogy lehet még hozzánk jelentkezni! Munkatársaink nagy része otthonról dolgozik, de így is fel tudják veled venni telefonon a kapcsolatot és át tudják veled beszélni a jelentkezésed. 

Hogyan tudok a Covebo-nál munkára jelentkezni?

Jelentkezni a megszokott módon a honlapunkon keresztül van lehetőség www.covebo.hu/allasajanlatok. Itt megtalálod az aktuális állásajánlatainkat. Amennyiben kérdésed van, ezt könnyen felteheted e-mailben illetve telefonon.

A toborzással foglalkozó kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseidre, nyugodtan vedd fel velük a kapcsolatot! Ha nem találtál számodra szimpatikus állásajánlatot, küldj számunkra egy nyílt jelentkezést és mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint megfelelő munkát találtunk neked!  

Eddig nem olvastál igazán sok újdonságot a jelentkezéssel kapcsolatban. Mi változott akkor meg? 

Az irodáinkban csak akkor fogadunk látogatókat ha ezt nem lehet másképp megoldani. 

A jelentkezésedhez nem szükséges személyesen befáradnod hozzánk. Ha szerettél volna eljönni valamelyik irodánkba, hogy munkával kapcsolatban érdeklődj, akkor kérjük ezt most a honlapunkon keresztül tedd (www.covebo.hu/allasajanlatok). Várjuk online jelentkezésed! 

Az utazással kapcsolatos bizonytalan helyzet miatt csak azok jelentkezésével tudunk pillanatnyilag érdemben foglalkozni, akik itt tartózkodnak Hollandiában. Szerződéskötésre digitálisan is lehetőség van, a munkába álláshoz szükséges információkat kollégáink e-mailben illetve üzenetben is el tudják hozzád juttatni. Vedd fel velünk a kapcsolatot, amennyiben a koronavírus miatt megszűnt a munkahelyed és elérhető vagy!  

Nem tartózkodsz most Hollandiában?

Nyugodtan jelentkezz, ha valamelyik állásunk felkeltette érdeklődésed, vagy küldj számunkra egy nyílt jelentkezést! Így már szerepelsz a rendszerünkben, és amint minden visszaállt a régi kerékvágásba, fel tudjuk veled venni a kapcsolatot! 

Ezúton is kívánunk mindenkinek kitartást ebben a bizonytalan helyzetben!     

Ez is érdekes lehet!

Olvasson el még néhány blogot ebben a kategóriában

Hollandia albérlet: így érdemes nekikezdeni a keresésnek

7 perc11 március 2024

Minimálbér emelkedése 2024-ben: mit jelent a Covebo-soknak?

3 perc3 január 2024

House of Covebo DO-DAY!

4 perc10 október 2023