Hollandiai munkavállalás egyszerűen

Ha a külföldi munkavállalás lehetőségét fontolgatod, felmerülhetnek bizonyos aggályok és kérdések. A Covebo-nál az a célunk, hogy ezeket a kihívásokat hatékonyan kezeljük. Amennyiben Hollandiában keresel munkalehetőséget, teljes körű támogatást nyújtunk, legyen szó szállásról vagy akár munkába járásról.

Kezdetben magyar kapcsolattartókkal fogsz kommunikálni, akik teljeskörű információval látnak el és válaszolnak minden felmerülő kérdésedre. Amikor már bekapcsolódsz a munkafolyamatokba, angolul beszélő koordinátoraink lesznek elérhetőek számodra a banki ügyintézésben, az adó- és BSN szám kiváltásában, az egészségbiztosítás megkötésében, valamint az egyéb fontos ügyek intézésében. Ha bármilyen problémád vagy igényed merülne fel, hozzájuk tudsz majd fordulni.

Miért érdemes minket választanod?

Nálunk a szerződésed magyar nyelven kapod meg, így nem kell aggódnod, hogy olyan részek lesznek benne, amelyeket esetleg nem értessz. A szerződésed továbbá rögzíti azt, hogy a fizetésed összegét minden héten időben és teljes egészében megkapd.

Gondoskodunk arról, hogy minőségi és jól felszerelt szállást biztosítsunk számodra, közel a munkahelyedhez. Lehetőséged lesz magyar kollégákkal lakni, ezzel is támogatva a közösségi légkört. Legyen szó családi házról, apartmanról vagy szállóról, mi gondoskodunk a kényelmes lakhatásról.

Egyes munkaterületeken fontos a munkavédelmi ruházat és a professzionális eszközök használata. Mi mindent biztosítunk számodra, ideértve a céges autót is a munkába járáshoz.

A Covebo-nál széles és sokrétű választék áll rendelkezésre munkalehetőségek tekintetében, főként a logisztikai területen, valamint a fémipari, autóipari és építőipari területekre kiéleződve. A kínálatunkban megtalálhatóak a komissiózó, csomagoló munkaköröktől kezdve egészen a hegesztő vagy autószerelő pozíciókig terjedő állások. Böngészd át az állásajánlatainkat, és válaszd ki az számodra legmegfelelőbb lehetőséget!

Nyílt jelentkezés