Takarítói állások

Szállodai takarítói állások Hollandiában hosszú távra, korrekt fizetéssel a Covebo közvetítésével. Beszélsz angolul vagy hollandul és precíz, pontos munkavégzés jellemez? Akkor töltsd fel önéletrajzodat és jelentkezz még ma!

Jelentkezés

Takarító állás a Covebo-nál 

Cégünk új megbízójának köszönhetően ajánlataink között immár külföldön végezhető takarítói állások is szerepelnek. Hollandia egész területére keresünk 3, 4, illetve 5 csillagos hotelekbe megbízható személyzetet szállodai takarítói pozícióba. Fontos, hogy munkádat megbízhatóan és magas színvonalon végezd, amihez minden szükséges feltételt biztosítunk számodra. 

Takarítás munka Hollandiában: mit kínálunk? 

Az általunk kínált takarítói állások során feladataid között lesznek a szállodai szobák és fürdőszobák tisztán tartása. Ezen felül Neked kell majd feltölteni a készleteket, valamint elvégezni az ágyazást és az ágyneműcserét.

Ami a juttatásokat illeti: 12,84 eurós órabérre és heti kifizetésre számíthatsz. Amennyiben vállalod, hogy magad vezetsz munkába, úgy további napi bruttó 2,25 euró extra juttatást is kapsz. Ráadásul igény szerint túlóra lehetőség is biztosított, így a pótlékkal még több pénzt kereshetsz az alapbérezésen túl. A Covebo által kínált külföldi takarítói állások mellé emellett mindig jól felszerelt szállás és betegbiztosítási támogatás is jár.

külföldi takarító munka

Takarítói állások: mit várunk el? 

A hollandiai takarítói állások megpályázásának alapfeltételei között szerepel elsősorban a társalgási szintű angol nyelvtudás. Ennek margójára az önéletrajzodat is angol nyelven kell majd nekünk elküldened. A jelentkezéshez kötelező továbbá, hogy legyen előzetes szállodai takarító munka tapasztalatod. Ha pedig nem okoz gondot számodra a hétvégi munkavégzés sem, akkor minden szükséges feltétel adott, hogy feliratkozz külföldi pozícióink egyikére!

Ui.: bár nem kötelező, mégis előnyt jelent a munkára jelentkezéshez, ha rendelkezel B kategóriás jogosítványod.

Külföld álláskeresés: miért a Covebo-t válaszd? 

Gyors és könnyű pályázati eljárás 

Amennyiben a Covebo munkaközvetítőt választod, elfelejtheted a hosszadalmas pályázati procedúrákat és az elhúzódó munkába állást! Adataid és fényképes önéletrajzod elküldését követően a lehető leggyorsabban ellenőrizzük jelentkezésed, majd állásközvetítő kollégánk 24 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot. Egy gyors egyeztetés keretein belül meggyőződünk igényeidről, majd meghatározzuk, hogy készségeid megfelelnek-e az ügyfeleink által elvárt kvalitásokkal. Ha minden megfelelő, úgy le is szervezzük az első munkanapod időpontját, majd rögtön munkába is állhatsz.

Takarítói állások minőségi szálláshellyel 

A Covebo-nál megtesszük a tőlünk telhetőt, hogy komplett szolgáltatást nyújthassunk a külföldi munkavállalók számára. Felkínált pozícióink mellé jól felszerelt szállást is biztosítunk: apartmant, családi házat vagy akár hotelszobát is. Emellett figyelmet fordítunk arra is, hogy új lakhelyed lehetőség szerint ne legyen messzebb 30 km-re jövőbeni munkahelyedtől.

Transzparens takarítói állások 

Sokan tartanak külföldi munkavállalás során attól, hogy a munkáltatók feketén dolgoztatják alkalmazottjaikat, esetleg nem tartják magukat a bérezéssel kapcsolatban előre megbeszéltekhez. Az általunk közvetített hollandiai takarítói állások vállalásakor hivatalos, magyar nyelvű szerződést biztosítunk. Ezzel védünk Téged, hogy minden legálisan és zökkenőmentesen történjen a munka bejelentéstől kezdve új külföldi bankszámla nyitásán át a kifizetésekig.

Változatos munkakörökre jelentkezhetsz 

Nem vagy biztos benne, melyik pozíciónk lenne számodra a tökéletes munkakör? Aggodalomra semmi ok: a Covebo-nál számos pályázatból szemezgethetsz, amelyekből biztosan megtalálod a számodra ideális ajánlatot. Legyen szó logisztikáról és termelésről, építőiparról, autóiparról, szállításról/fuvarozásról, vendéglátó-iparról vagy egyéb területről, hozzánk bizalommal fordulhatsz.

 

Takarító állások