Miért minket válassz?

A Covebo-n keresztül Hollandiában dolgozni annyit jelent mint: korrekt fizetés, hivatalos munkaszerződés, munkáltató által biztosított szállás, egészségbiztosítás és adószám illetve teljeskörű tájékoztatás az anyanyelveden. Számunkra a legfontosabb szempont a minőség és az őszinteség, illetve ügyfeleink és munkavállalóink elégedettsége. Munkavállalóink többsége hosszú távú munkalehetőséget kapott Hollandiában.

 

Érezd jól magad!

Mindig szívesen látunk az irodában is és a kávé is mindig készen áll. Ezen felül munkavállalóinkank évente több alkalommal tartunk összejöveteleket, pl. közös grillezést vagy karácsonyi rendezvény . Emellett a munkahelyeden is szívesen találkozunk veled, hiszen így tudunk igazán képet alkotni rólad mint munkavállaló illetve így látjuk, hogy hogy is mennek a dolgok munkahelyen. Nem azért, hogy ellenőrizzük, hogy rendesen végzed e a munkád ( természetesen jó látni a szaktudást is ) , hanem inkább azért, hogy lássuk, hogy hogy érzed magad ott,  illetve hogy a munkakörülmények megfelelőek e.

 

Gewoon Goed Geregeld

Gewoon Goed Geregeld,  ahogy a mottónk mondja. Ami magyarul annyit jelent , hogy csak úgy simán jól szervezett. Gondoskodunk arról, hogy a dolgozóink semmiben ne szenvedjenek hiányt. Betöltött funkciónként megvizsgáljuk, hogy mire van szükség a munkavégzéshez. Bizonyos pozíciók esetében ezért munkavédelmi ruházatot és professzionális szerszámokat biztosítunk. Nem rendelekezel saját autóval? Szükség esetén céges autót is biztosítunk.

Szolgáltatásaink

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Irodák

Több településen is megtalálhatóak vagyunk

Állásajánlataink

Keresd meg a megfelelő állást!