Külföldi munka nyelvtudás nélkül

Külföldi munka nyelvtudás nélkül a Coveboval: külföldön szeretnél dolgozni, de nem beszélsz idegen nyelven? Nem gond! A Covebo által különböző logisztikai munkaterületeken, de bontási és egyéb építőipari segédmunka körökben is elhelyezkedhetsz Hollandiában nyelvtudás nélkül is.

Jelentkezés

Külföldi munka nyelvtudás nélkül a Covebonál

A Covebo által különböző építőipari segédmunkákra, bontási munkálatok elvégzésére és a logisztika területére is jelentkezhetsz Hollandiába. Feladataid az éptőiparban többek között törmelékhordás, földmunkák, anyaghordás és tereprendezés lesz. A logisztikában pedig csomagolás, rendelés összekészítése és ehhez hasonló, komissiózó feladatok.

Előfordulhat, hogy a bontási munkákat egyaránt kell kézzel és gépekkel is végezned. Ebbe beletartozik magánházak részleges vagy teljes bontása, válaszfalak bontása, vakolat és burkolat eltávolítása.

A bontási munkálatok és logisztikai munkaterületek Hollandia egész területére kiterjednek, partnereink folyamatosan keresik a munkaerőt az ország számos városába.

Ajánlatunk a számodra

  • Nem kell attól tartanod, hogy egy idegen országban, nyelvtudás nélkül kell hivatalos ügyeket intézned. Tőlünk segítséget kapsz ezekhez (például bankszámla nyitása).
  • Egy magyar nyelvű kapcsolattartót is biztosítunk számodra, akihez bátran fordulhatsz, ha kérdésed vagy gondod adódna.
  • Fizetésed nettó 380-400 euró lesz hetente, amit heti kifizetéssel kapsz kézhez.
  • Mi nem vagyunk a fekete munka hívei. Hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződést kapsz, munkádat pedig bejelentjük. Ez biztosítja, hogy fizetésedet mindig időben és teljes összegben megkapd.
  • Biztosítjuk a munkavédelmi felszerelést is a megfelelő munkaruházatot.
  • Mindezek mellett pedig szállást és egészségbiztosítást is intézünk számodra.

Amit elvárunk tőled

  • A bontási és építőipari segédmunkákhoz jó fizikai állapot szükséges. Éppen ezért csak akkor jelentkezz, ha hozzá vagy szokva a kemény fizikai munkához és nem okoz gondot számodra.
  • Habár a nyelvtudás nem elvárás, ehhez a munkához szükséged lesz építőipari munkatapasztalatra.

Külföldi munka nyelvtudás nélkül: ami előnyt jelent

  • Nem elvárás, de mindenképp előnyt jelent, ha rendelkezel érvényes VCA bizonyítvánnyal.
  • Emellett az érvényes B kategóriás jogosítvány és a saját autó is előnyt jelent.

külföldi munka nyelvtudás nélkül

Miért válaszd a Covebot?

Hosszútávú munkalehetőség

Ahogy neked, úgy nekünk is érdekünk, hogy partnereinknek olyan munkaerőt biztosítsunk, akire hosszútávon is számíthat. Ha felveszünk és jól végzed munkádat, akkor velünk hosszú évekre bebiztosíthatod a jövődet.

Számos elérhető munkakör

Ha időközben kedvet kapnál az angol, német vagy holland nyelv megtanulásához, a Covebo számos munkakörben tud elhelyezni. Értesz a hegesztéshez, esetleg a komissiózás területe áll hozzád a legközelebb? Jelentkezz nálunk!

Minőségi szállás

A legtöbb munkaközvetítő céggel ellentétben mi nem tömegszállásokon szállásoljuk el munkavállalóinkat. A dolgozók hotelekben és apartmanokban kapnak helyet, amelyek teljesen felszereltek. Arra törekszünk, hogy a szállásod legfeljebb 30 km-re legyen munkahelyedtől és magyar kollégáiddal lakhass együtt.

Külföldi munka nyelvtudás nélkül

Habár legtöbb munkánkhoz elengedhetetlen, hogy a munkavállaló kommunikációképes angol, német vagy holland nyelvtudással rendelkezzen, nem csak ilyen munkákra jelentkezhetsz. Bontási és építőipari segédmunkáinkhoz nem elvárás az idegen nyelv ismerete.

Gyakran felmerülő kérdések

Hogyan tudok közlekedni lakhelyem és munkahelyem között?

Erre is többféle lehetőséged van. Amennyiben saját autóval jössz, álljuk az útiköltséget. Járhatsz azonban tömegközlekedéssel, ami szintén remekül kiépített hálózattal rendelkezik Hollandiában. Enyhébb évszakokban pedig kerékpárral is könnyedén juthatsz el munkahelyedre.

Többféle lehetőséged is van a kijutásra. A leggyorsabb, ha repülőre ülsz. A Wizzair és Easyjet is menetrendszerűen indít járatokat Hollandiába. Az ország vasúthálózata jól kiépített, így a reptérről vonattal juthatsz be a városba. Ehhez a Reisplanner nevű alkalmazás lesz segítségedre, ami habár holland nyelvű, mégis igen egyszerű és felhasználóbarát applikáció.

Ha nem szeretnél repülni, akkor a Flixbus nemzetközi járatait is választhatod. Ebben az esetben azonban vedd figyelembe az időpont egyeztetésnél, hogy busszal egy teljes napot is igénybe vesz a kijutás.

Harmadikként pedig a személyszállító cégekkel is utazhatsz, amik közvetlenül lakhelyedre szállítanak. Bármelyiket is választod, a kijutás költségeit önerőből kell fizetned.