Külföldi munka nyelvtudás nélkül

Külföldi munka nyelvtudás nélkül: szeretnél Magyarországon kívül dolgozni, de nem rendelkezel nyelvvizsgával? Nem gond! Nálunk akkor is elhelyezkedhetsz különböző munkaterületeken Hollandiában, ha csupán minimális szinten beszélsz angolul, németül vagy hollandul!

Jelentkezés

Külföldi munka nyelvtudás nélkül: mi az alapvető elvárás? 

Tisztában vagyunk azzal, hogy az elérhető külföldi állások nyelvtudás nélkül igen leszűkítik a választási lehetőséget a munkavállalók számára. A Covebonál ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy azok is megtalálják a számukra szimpatikus pozíciókat, akiknek nincs hivatalos nyelvvizsga bizonyítványuk.

Amennyiben nálunk jelentkezel munkára Hollandiába, garantáltan senki nem fog tőled kérni nyelvvizsga papírokat! Nem elvárás, hogy folyékonyan vagy akár hiba nélkül kommunikálj idegen nyelven. Mindössze annyira kell tudnod beszélni angolul, németül vagy hollandul, hogy be tudj mutatkozni és megértesd magad a kollégákkal. Ha ennyire képes vagy, bátran pályázz nyitott állásajánlataink egyikére!

Külföldi munka nyelvtudás nélkül a Covebonál

A Covebo által különböző építőipari segédmunkákra, bontási munkálatok elvégzésére jelentkezhetsz Hollandiába. Feladataid az éptőiparban többek között törmelékhordás, földmunkák, anyaghordás és tereprendezés lesz.

Előfordulhat, hogy a bontási munkákat egyaránt kell kézzel és gépekkel is végezned. Ebbe beletartozik magánházak részleges vagy teljes bontása, válaszfalak bontása, vakolat és burkolat eltávolítása.

A bontási munkálatok Hollandia egész területére kiterjednek, partnereink folyamatosan keresik a munkaerőt az ország számos városába.

Ajánlatunk a számodra

  • Nem kell attól tartanod, hogy egy idegen országban, nyelvtudás nélkül kell hivatalos ügyeket intézned. Tőlünk segítséget kapsz ezekhez (például bankszámla nyitása).
  • Egy magyar nyelvű kapcsolattartót is biztosítunk számodra, akihez bátran fordulhatsz, ha kérdésed vagy gondod adódna.
  • Fizetésed nettó 380-400 euró lesz hetente, amit heti kifizetéssel kapsz kézhez.
  • Mi nem vagyunk a fekete munka hívei. Hivatalos, magyar nyelvű munkaszerződést kapsz, munkádat pedig bejelentjük. Ez biztosítja, hogy fizetésedet mindig időben és teljes összegben megkapd.
  • Biztosítjuk a munkavédelmi felszerelést is a megfelelő munkaruházatot.
  • Mindezek mellett pedig szállást és egészségbiztosítást is intézünk számodra.

Amit elvárunk tőled

  • A bontási és építőipari segédmunkákhoz jó fizikai állapot szükséges. Éppen ezért csak akkor jelentkezz, ha hozzá vagy szokva a kemény fizikai munkához és nem okoz gondot számodra.
  • Habár a nyelvtudás nem elvárás, ehhez a munkához szükséged lesz építőipari munkatapasztalatra.

Külföldi munka nyelvtudás nélkül: ami előnyt jelent

  • Nem elvárás, de mindenképp pozitívum, ha rendelkezel érvényes VCA bizonyítvánnyal.
  • Emellett az érvényes B kategóriás jogosítvány és a saját autó is előnyt jelent.

külföldi munka nyelvtudás nélkül

Miért válaszd a Covebot?

Hosszútávú nyelvtudás nélküli külföldi munka 

Ahogy neked, úgy nekünk is érdekünk, hogy partnereinknek olyan munkaerőt biztosítsunk, akire hosszútávon is számíthat. Ha felveszünk és jól végzed munkádat, akkor velünk hosszú évekre bebiztosíthatod a jövődet.

Transzparensen módon tevékenykedünk 

Ha a Covebo munkaközvetítő céget választod, maximális transzparenciára számíthatsz. Ez azt jelenti, hogy magyar nyelvű munkaszerződést és bejelentett munkahelyet biztosítunk neked. Ez védelmet garantál jogi szempontból mind neked, mind nekünk, és szavatolja munkába állásod legális, tiszta mivoltát.

Számos elérhető munkakör

Ha időközben kedvet kapnál angol, német vagy holland nyelvtudásod továbbfejlesztéséhez, a Covebo számos munkakörben el tud téged helyezni. Értesz a hegesztéshez, esetleg a komissiózás területe áll hozzád a legközelebb? Jelentkezz nálunk!

Külföldi munka nyelvtudás nélkül szállással 

A legtöbb munkaközvetítő céggel ellentétben mi nem tömegszállásokon szállásoljuk el munkavállalóinkat. A dolgozók hotelekben és apartmanokban kapnak helyet, amelyek teljesen felszereltek. Arra törekszünk, hogy a szállásod legfeljebb 30 km-re legyen munkahelyedtől és magyar kollégáiddal lakhass együtt.

Korrekt bérezés a megbeszélt időben 

Sokan aggódnak attól külföldi munkavállalás alkalmával, hogy bérüket késve kapják meg, vagy nem a teljes összeg kerül kifizetésre. A Covebonál nem kell ilyenektől tartanod! A ledolgozott munkáért járó pénzre minden esetben a szerződésekben foglaltak szerint időben számíthatsz, fillérre pontosan.

Azonnali munkakezdés 

Csakúgy, mint a munkavállalók, mi sem szeretjük a hosszadalmas folyamatokat és a kellemetlen papírmunkát. Amennyiben jelentkezésed követően alkalmasnak tartunk az adott pozíció betöltésére, úgy nem kell várakoznod, hogy elkezdhess dolgozni. A kvalifikációid ellenőrzése után le is egyeztetjük veled az első munkanapot, és elkezdjük megszervezni számodra a munkába állás feltételeit.

Külföldi munka nyelvtudás nélkül biztosítással 

Hollandiában kötelező biztosításként szerepel a munkavállalók egészségbiztosítása, így neked is kell majd egy ilyen szerződést kötni. Erre lehetőséged van önállóan, vagy rajtunk keresztül is – magyar kapcsolattartóink ebben is a segítségedre lesznek.

Minden szükséges felszerelést biztosítunk 

A Covebonál fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink számára minden feltétel adott legyen a hatékony és biztonságos munkavégzéshez. Ezért biztosítjuk számodra a szükséges kellékeket a munkaeszközöktől kezdve a védőfelszereléseken át a munkaruháig.

Gyakran felmerülő kérdések

Milyen dokumentumokra van szükséged?
Hollandia az Európai Unió része, ezért a munkavállaláshoz nem kell külön engedély, az országba lépéshez elég a fényképes személyi igazolvány vagy útlevél. Nagyon fontos, hogy a dokumentumok amivel igazolni tudod magadat, érvényesek és jó állapotúak legyenek. A törött, lejárt, nem olvasható személyi igazolványokat a hivatalos ügyintézés során a holland hatóságok elutasíthatják! Amire biztosan szükséged lesz, az a személyi igazolvány vagy útlevél, lakcím igazoló kártya és jogosítvány. Az adókártyádról és további irataidról elég, ha egy fénymásolatot készítesz.
A szakmunkás-szakmai bizonyítványokról elég a fénymásolat, de például a hegesztői vizsgákról, minősítésekről az eredeti példány szükséges. Ha rendelkezel VCA/ SCC munkavédelmi vizsgával, hozd magaddal a bizonyítványodat és kártyádat. Ha ez nem megoldható, a bizonyítványod számát juttasd el számunkra!
A lakások teljesen gépesítve vannak, ezen felül biztositunk számodra tiszta, új ágyneműt, konyhai felszerelést. Magadnak kell gondoskodnod tisztálkodószerekről, törölközőről és az évszaknak megfelelő ruházatról. Ha nem rendelkezel munkavédelmi bakanccsal, akkor a Covebo biztosít számodra, mivel ez kötelező a munkavégzés során. Próbálj mindenre gondolni, gondoskodj magadnak, olvasnivalóról, hazai dolgokról amik itt nem beszerezhetők. Gyógyszereket ugyanúgy itt is megveheted, de érdemes saját készlettel rendelkezni. Ha repülővel érkezel, olvasd el figyelmesen a repülőn szállítható tárgyak jegyzéket ügyelj a csomagjaid méreteire, súlyára! Ehhez segítséget itt találsz.
A Hollandiába való kijutás többféleképpen megoldható, jöhetsz busszal, repülővel és személyszállító cégekkel. A kijutás költségeit minden esetben önerőből kell fizetni. A kiérkezés és a lakásba való beköltözés általában a hétvégén történik. Legtöbbször személyszállító cégekkel érkeznek dolgozóink, így közvetlenül a lakóhelyükre szállítják őket. Elérhetőséget itt találasz! Repülővel Magyarország és Hollandia között menetrendszerűen közlekednek a Wizzair és az Easyjetlégitársaságok járatai, ezek olcsó és gyors megoldást biztosítanak a kiutazásra. A repülővel érkezőknek sincs nehéz dolguk eljutni a lakhelyükre, jól kiépített vasúthálózat segíti őket a közlekedésben. Az eindhoveni repülőtérről 30 percenként induló menetrendszerinti buszok visznek az eindhoveni vasútállomásra, ami körülbelül 20 perces út, innen utrechti átszállással juthatsz Nijkerkbe. A buszmenetrendet és a megállók helyét itt találod. Ha Amszterdamba érkezel, akkor vonattal, amersfoorti átszállással jutsz el Nijkerkbe. A vasúti közlekedéshez segítséget itt találsz. A vasúti közlekedéshez érdemes letölteni és használni az alábbi alkalmazást, ez holland nyelvű, de használata rendkívül egyszerü és egyértelmű. Töltsd le itt a Reisplanner applikációt! Érdemes utazás előtt a buszmegálló, a vasútállomás, az iroda és a szállásod helyét google térképen megnézni. Így könnyebben tudsz tájékozodni a helyszínen. Busszal Kiutazásodhoz választhatod a Flixbus nemzetközi buszjáratatit is. Az utazás körülbelül egy napot vesz igénybe, ezt mindenképp vedd figyelembe az időpont egyeztetésnél.
A hollandiai munkavégzéshez szükséges a BSN szám (társadalombiztosítási azonosítószám), enélkül nem lehetséges a legális munkavállalás. Ennek megszerzésében segítünk. Munkatársaink  lehetőség szerint a legkorábbi időpontot kérik számodra, hogy minél előbb munkába állhass. Előfordul azonban, hogy pár napot várni kell az önkormányzatok leterheltsége miatt. Gondosan őrizd meg a hivatalos dokumentumot, amit kapsz! Az elkészítése ingyenes, viszont a pótlása 80 euróba kerül. Amint a BSN számod megvan, a bankszámlaszám nyitásban is segítünk neked. A számlanyitáshoz elég, ha rendelkezel egy holland telefonszámmal és BSN számmal. Rögtön kapsz egy ideiglenes kártyát, ami azonnal használható. Ezek együttes elintézése általában csak egy napot vesz igénybe. Munkába állás után a Covebo személyes portálján keresztül elérhető a magyar nyelvű szerződésed, a fizetési papírod és a bescannelt hivatalos dokumentumaid.
A munkába való eljutás többféleképpen történhet, attól függ, melyik részleghez kapcsolódik a munkád. Ettől függően járhatsz biciklivel, saját autóval, vagy a cég által biztosított gépjárművel. A céges autó használatáról és díjkötelezettségeiről a kapcsolattartód a munka megkezdése előtt informál téged bővebben. Ha saját autóval rendelkezel, az üzemenyagra költségtérítést biztosítunk. Ez nem csak fedezi az üzemanyag költséget, hanem plusz jövedelmet is eredményez ezzel kompenzálva az autó kopását és a kötelező adókat.
Nálunk nincsen próbaidő.
Az előző munkahelyekről hozott dokumentumokra nincs szükségünk a beléptetésedhez illetve a szerződéskötéshez.