Senior Marketer pozícióra munkatársat keresünk a miskolci irodánkba!

Miskolc 40 óra V-074351
Jártas vagy a marketing világában és új lehetőségek után keresel? Szeretnél olyan helyen dolgozni, ahol kamatoztathatod az online marketingben szerzett több éves tapasztalataidat? Jó helyen jársz!
munka Senior Marketer pozícióra munkatársat keresünk a miskolci irodánkba! Miskolc

Az új állásról

Mi lesz a feladatod?

Marketingesként a Covebo EU márka felépítésében segítesz, valamint tanácsadással foglalkozol. Boldoggá tesz a konverzióoptimalizálás, szívesen nyomon követed A-tól Z-ig az értékesítési tölcsért, és kollégáiddal együttműködve dolgozol azon, hogy egyre nagyobb sikereket érjetek el. Ebben a pozícióban nemzetközi szinten adhatod át tudásodat, és más marketingeseknek tartasz képzéseket.

Munkád során a Support Center (nijkerki központunk) fog végig támogatni, hisz itt található a marketing részlegünk, a Brand és Digital Sourcing (márka és digitális beszerzés) osztály is. A személyes fejlődésben is szívesen támogatunk, például képzéseken, tanfolyamokon vehetsz részt. 

Nálunk olyan dolgokkal foglalkozhatsz, mint a Google Ads közösségi reklámkampányok megálmodása, azok folyamatos menedzselése, valamint lehetőséged nyílik kreatívan forgatni a szavakat különböző hirdetések szövegeiben a célközönség sikeres megszólításának érdekében. Egyfajta tanácsadóként fogsz szorosan együttműködni külföldi toborzóirodáinkkal, és a nemzetközi marketinges kollégákkal közösen fogtok törekedni a hatékony marketing stratégia kialakításában.


Feladataid a következők lennének:

 • Online kampányok megtervezése, koordinálása, mérése és kiértékelése
 • Online marketing stratégia optimalizálása
 • Nagy költségvetésű online kampányok magabiztos, tudatos kezelése
 • Nemzetközi csapattal való folyamatos együttműködés, kapcsolattartás
 • Junior kolléga mentorálása

Cégünkről

Rövid bevezetés

A Covebo Group a House of HR tagjaként egy gyorsan fejlődő cég. A VNOM, Effect personeelsdiensten, Fygi, FiD és Eurojob leányvállalatokkal együtt több mint 11.000 embert foglalkoztatunk naponta. Jelentős holland munkaerő-közvetítő csoportunk mellett nemzetközi munkaerő-közvetítésre is szakosodtunk. Hollandiában mintegy 40 irodánk van, további 12 irodánk pedig Magyarországon, Lengyelországban, Spanyolországban és Romániában. A Magyarországra való terjeszkedés jegyében idén megnyitottuk Miskolcon az első magyarországi irodánkat, Így összesen körülbelül 825 belsős munkatársunk van.

Már 22 éve vagyunk jelen a piacon, és egy olyan kötetlen cég vagyunk, ahol nagy mozgástered lehet. Ám ahogy azt mondani szoktuk, a szabadság jár a legnagyobb felelősséggel. Ez azt jelenti, hogy elvárjuk, hogy a kezedbe vedd az irányítást, de ugyanakkor gondoskodj a feladatok teljesítéséről és figyelemmel kíséréséről.

Amit ajánlunk

A személyes kapcsolatfelvételen kívül
 • Versenyképes fizetés, bónuszrendszer,
 • Céges laptopot és telefont a zökkenőmentes munkavégzéshez,
 • Nemzetközi vállalati hátteret,
 • Home office lehetőséget
 • Családias közvetlen légkör, támogató csapatot,
 • Rendszeres csapatépítő összejöveteleket és céges rendezvényeket.


Nálunk kiváló fizetésben részesülhetsz, melyet vonzó bónusz rendszerünk egészít ki. Napi munkád elvégzéséhez biztosítunk számodra céges laptopot és telefont is. Kiemelten fontos számunkra, hogy dolgozóink otthonosan érezzék magukat az irodában, ezáltal törekedünk a “work life balance” elősegítésére a Home Office lehetőség biztosításával. Szakmai fejlődésedhez tanfolyamok és továbbképzések támogatásával segítünk kihozni belőled a maximumot. Nem egy munkahelyet kínálunk neked, hanem azt, hogy csatlakozz egy családhoz, akikkel közösen dolgozol majd a közös célok elérésének érdekében.


Ne jelentkezz, hogyha:

 • Nincs legalább 5 év tapasztalatod online marketing területen (Google Ads, Google Analytics, Facebook Business Manager, LinkedIn, SEO, SEA stb.)
 • nem foglalkoztál nagy költségvetésű kampányokkal,
 • nem beszélsz angolul.

Amit elvárunk

és ami a jelentkezéshez kötelező
 • Nem jelent gondot számodra a nagy költségvetésű Facebook és Google kampányok kezelése, nyomon követése és elemzése
 • Online marketing területen legalább 5 év munkatapasztalattal rendelkezel 
 • Kimagasló elemző képességgel rendelkezel (Google Analytics, PPC, SEO stb.)
 • Aktív társalgási szintű angol nyelvtudással rendelkezel, hiszen cégünk nemzetközi marketinges kollégáival való napi kapcsolattartáshoz elengedhetetlen a jó angol tudás
 • Analitikus gondolkodásmód jellemez (SEO, SEA)
 • Elérhető vagy főállásban és Miskolcon élsz

A pályázati eljárás

1
step icon
Ellenőrizzük a jelentkezésed

Jelentkezésed után a lehető leghamarabb munkához látunk, amint az neked megfelel.

2
step icon
Egy állásközvetítő felveszi veled a kapcsolatot

Szeretnénk rólad és igényeidről bővebben tudni

3
step icon
Megkeressük a megfelelő állást

Meghatározzuk, egyeznek-e a készségeid azzal, amit ügyfeleink keresnek.

Érdekel? Jelentkezz most!

Töltsd ki az adataitad!

Kérdésed Adódott?

Lépj kapcsolatba egyik állásközvetítőnkkel!

Szikora Evelin

Igen, érdekel